DogađajiLjudinajnovijeRadoznala Lola

Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg venčanja ove godine

Kako je bilo i za očekivati, svaki detalj bio je pažljivo osmišljen i organizovan tako da bude i maksimalno instagramičan.

Prenosimo: Redakcija

BURO

Ako vam se čini da su ovaj vikend svi oni koji su “neko i nešto” u univerzumu modnih influensera bili na jednom mestu, niste pogrešili. Osim što se nije radilo samo o Insta devojkama, zvezdama i zvezdicama, već i o ozbiljnim igračima modne industrije koje možda ne znate po liku ali poznajete gotovo sve što rade.

To jedno mesto bilo je na jezeru Como, a povod za okupljanje venčanje koje su nakon četiri godine veze i jednog sina, organizovali Andrea Grilli, vlasnik firme koja je između ostalog i većinski vlasnik brenda Off-White i Giorgia Gabriele, manekenka i Instagramerka sa skoro 2 miliona pratilaca.

Kako je bilo i za očekivati, svaki detalj bio je pažljivo osmišljen i organizovan tako da bude i maksimalno instagramičan. Iako fotografije i storiji nisu zaista puštani u realnom vremenu, jednostavno su počeli gotovo istovremeno da se pojavljuju na bar polovini profila koje pratimo, a ko nije osvestio činjenicu da se radilo o svemu samo ne o “običnom” venčanju, to je shvatio na snimcima na kojima gostima peva Andrea Bocelli.

 

Giorgia Gabrielle pojavila se u po meri šivenoj Off-White venčanici (očekivano) koja istina ni po čemu ne liči na Off-White (isto tako očekivano) od bele čipke, a zvanice su po kombinacijama i poziranju mogli da pariraju većini gostiju filmskog festivala u Kanu.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije