AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Venera u Djevici opozicija Neptun u Ribama: Previše si dozvolila

Zašto ovaj tekst nije na mojoj insta stranici i ne grabi lajkove?

Zato što je potrebno mnogo mnogo vas da pročita ovo.

Jelena Puhalo

Venera u izazovnom aspektu sa Neptunom ukazala nam je:

Da se previše dajemo tamo gdje nam se gotovo ništa ne daje.

Da vapimo za spasenjem tamo gdje svoj život vidimo dotrajalim i dosadnim, a ustvari samo nije glamurozan, jebeno je realan.

Da nam je hronični nedostatak ljubavi toliko popio krv i mozak i izmorio dušu da prosimo ljubav i na kašičicu i još vičemo: hoću još!

Da spasavamo sve nespasive oko sebe.

Da od ljubavi stvaramo žrtvu.

Da opravdavamo postupke ili izostanak istih kod onih  koje treba razumjeti, a zatim izolovati od sebe. Tim redom. Počev od tate, mame, sestre, brata, komšije, prijateljice, partnera.

Da konačno slamamo svoja kola na sebi, a stalno smo u osjećaju da su slomljena na nama od strane drugih.

Da volimo više da održavamo iluziju glamura i savršenstva i da patimo nego da prihvatimo svoje govno i razmislimo šta i kuda dalje sa svim tim fejk projektom.

Da bjesomučno tražimo spolja sve čega smo se odrekli iznutra.

Naredni dani će izbaciti ove teme u prvi plan. Još je rano, ali sačekaće vas na prvom ćošku. I u svakoj laži koja vam bude servirana, sitnoj ili krupnijoj izdaji ili ispali, potrudite se da spoznate to magično iskrivljivanje stvarnosti koje vam odgovara da si servirate.

Prestanite se korigovati iznova i iznova prepravljati da biste se ugurali u nečije odobrenje.

Jer, na kraju krajeva i nije najveći problem uraditi nešto za odobrenje. Problem je što nakon serije vucibatina zaboraviš šta si bila i šta si željela biti.

Ostane ti samo ona transsibirska željeznica, kojom si prešla preko svojih snova i srca, tundra i gola ruska zima. Praznina i ništa. Samo jedno veliko ništa.

Ljub ljub

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije