AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Mlad Mjesec u Lavu za sve znakove: Gram turbulencije, gram sreće

Periodi mladog Mjeseca u Lavu svakog avgusta su obično najveseliji periodi u godini.

Jelena Puhalo

Oni koji imaju podznak u BIKU rješavaju neku temu doma, kuće, stanovanja, porodično pitanje, renoviraju, ruše zidove, kupuju ili prodaju nekretninu.

To bi negdje bio i najbolji način da se kanališe ova energija. U drugom slučaju, s obzirom da je Uran na rubu prve kuće ili u njoj, moglo bi da bude svađa, obračuna ili prekida odnosa unutar šire ili uže familije.

Za OVNOVE ovo je vrijeme za kreativne poslove, upisivanje nekog sporta ili bavljenje istim, tema ljubavi, zaljubljivanja, djece, odmora.

Najbolji način da se proživi ova energija je da se pokrene neki novi kreativni proces, da se kreće u realizaciju nekog talenta koji dugo stoji, a koji može da donese eventualno i zaradu u nekoj dajoj budućnosti.

BLIZANCI bi mogli ovog mjeseca uzeti novi kurs nečega što ih raduje ili uveseljava, a nisu imali vremena za isto.

Vrijeme je i za kratka putovanja, vožnju, izrazitu akrivnost, čuvajte telefone, laptope i ostalu ličnu prenosivu tehnologiju, mogući su kvarovi i padovi.

Foto: Canva

RAK znak koji ako ima sreće sada uživa negdje u nekom restoranu ili hotelu, jede neku lijepu kuhinju i odmara.

Za one druge Rakove vrijeme je da se pozabave svojom zaradom, pokretanjem nečeg novog što bi moglo da donese neki veći novac ili generalno traženje nečega što će donijeti zaradu, ali i radovati i zabavljati Raka.

DJEVICE mogu da se sprema na razna iznenađenja koja dolaze sa leđa, s obzirom da je Lav znak koji se nalazi u 12. kući Djevice. Mogući su teški i zamorni snovi, vaskrsavanje nekih starih strahova, otkrivanje nekih ozbiljnih tajni o bliskim lljudima ili neki neplanirani obračuni sa zahtjevoim i arogantnom okolinom.

VAGE se jako bave prijatejima ovaj mjesec, zabavom, rođendanima, organizacijom nekih događaja, društvenim mrežama, ovo je mjesec kada Vage obično i uglavnom uživaju.

Mnogo je društvenih dešavanja, poziva svuda, trke i frke, ali one prijatne. Stvaranje novih prijateljstava i upoznavanje novih ljudi.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije