DogađajinajnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

22 najbolja finala u istoriji modnih revija

Od okupljanja originalnih supermodela koje je izveo Versace do Rihanne koja juri motorom niz pistu za Fenty x Puma, Vogue vam donosi svoj izbor 22 finala koji će se dugo pamtiti.

Prevela: Maja Dropić

vogue.co.uk

 

  1. Valentino proljeće-ljeto 2019

Raznovrsna postavka modela na proljeće-ljeto 2019 prezentaciji Valentina, uključujući i Naomi Campbell kao veliko finale, „protivi se zenofobiji u Italiji i, nadamo se, širom svijeta“ reko je Pierpaolo Piccioli. Naomi nije mogla sakriti suze, kao ni Celiene Dion, koja je bila u prvom redu.

  1. Alexander McQueen proljeće-ljeto 1999

Pokojni Alexander McQuenn poznat je po pomicanju granica na svojim modnim revijama. Proljeće-ljeto 1999 prezentacija oduzela je dah prisutnima, kada su roboti špricali bojom sniježno bijelu haljinu koju je nosila Shalom Harlow.

  1. John Galliano jesen-zima 2009

U svojoj jesen-zima 2009 prezentaciji, John Galliano dočarao je svojoj publici zimsku čaroliju. Modeli su lebdili pistom pokrivenom vještačkim snijegom i osvijetljenoj laserima.

  1. Fenty x Puma proljeće-ljeto 2018

Zašto hodati pistom kada možete juriti motorom? Loša djevojka, Riri provezla je počasni krug na zatvaranju Fenty x Puma proljeće-ljeto 2018 prezentacije.

  1. Louis Vuitton jesen-zima 2019

Na Louis Vuitton jesen-zima 2019 reviji, drugoj po redu za Virgila Abloha kao kreativnog direktora, odali su počast Michaelu Jacksonu. Stvorili su imitaciju njujorkške ulice, a Dev Hynes je bio zadužen za muziku.

  1. Dior Hommer revija pred jesen 2019

Kim Jones naručio je od japanskog umjetnika, Hajime Sorayama, 39 stopa visoku statuu robota za Dior Homme reviiju pred jesen 2019. godine u Tokiju.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije