MjestanajnovijeNaslovna vijestPojaveRadoznala Lola

Ova žena je postala poznata demonstrirajući kako hrana može uticati na vašu odjevnu kombinaciju

Klara Gulem iz Nešvila u državi Tenesi ima samo 24 godine, ali je već postala uzor stotinama ljudi, pokazujući iznenađujuće samopouzdanje.

Prevela: Maja Dropić

boredpanda.com

Klarin savjet za sve koji pokušavaju da se osjećaju prijatno u sopstvenoj koži je da budu strpljivi i ljubazni prema sebi. „Činjenica da ste spremni da započnete put ka ljubavi prema sebi samima je već prvi korak. To znači da ste spremni da se trudite.“

Već znate o čemu se radi, odjeća na meni prije i poslije hrane. Želim da znate da snimam ove video snimke jer mnogi ljudi izbjegavaju hranu kako bi spriječili nešto što je normalno i što treba slaviti. Vooohooo, zabava u mom stomaku!

Bila je ovo velika sedmica za moju seriju u štampi, pa ako je gledate, znajte da je to prvi korak do ljubavi prema sebi samima, jer ste već odlučili da zaslužujete da se dobro osjećate danas.

Međutim, Gulem je istakla da svoj sadržaj ne smatra dijelom pokreta „pozitivnog pogleda na sva tijela“, već samo podstiče mentalno zdravlje.

„Pokret pozitivnog pogleda na sva tijela postoji kako bi pomogao onima koji imaju tijela marginalizovana od strane društva i predstavlja politički pokret. Kad se pozivate na sadržaj poput mog, koristite izraze samopouzdanja ili ljubavi prema sebi!“ dodala je ona.

Slika broj dva me čina da se osjećam…… još uvijek dobro, samo malo manje gladno.

Zdravo drugari, dobrodošli nazad u modne kombinacije prije i poslije jela. Ova je slatka, ali mi je dupe malo ispalo. Izgledam odlično i osjećam se odlično, hvala Bogu na takosima!

Ja volim kako izgledam. Međutim, više volim svoj smisao za humor. Iskreno, nisam baš smješna kad sam gladna i vičem na sve oko sebe.

Znate, naša tijela toliko toga rade za nas, a mi dopuštamo ljudima da zarađuju na tome što nas tjeraju da ta tijela mrzimo? A ne, ne više.

Izabrala sam ovu haljinu jer znam da ću kasnije moći u njoj pokazati svoj slatki, srećni stomak. Nema ništa seksipilnije od poštovanja vlastitog tijela!

Pokazaću vam kako odjeća izgleda na meni prije i poslije obilnog obroka, a ovo je kombinacija br. 1. Ne postoji ništa ljepše od toga kad vidim koliko se dobro brinem o svom tijelu.

Dobro jutro, ovo je odjeća na meni prije i poslije jela, osim toga pokazaću vam šta se dešava kada popijem tonu vode. Hm… Omela me hrana pa sam zaboravila da se snimim poslije vode.

Sva tijela su prelijepa, ali sva tijela vrijede više nego njihova ljepota. Vidimo se idući put!

Tako ženstvena! Imam tajnu koju želim podijeliti sa vama. Žene se nadimaju više od muškaraca.

Danas sam pročitala citat koji kaže da ne možete imati ispunjen život na prazan stomak i to mi se sviđa. Ćao, volim te!

Ovo je odjeća koju sam odlučila nositi na večeru…. Izgledam odlično, ali što je mnogo vožnije, srećna sam.

Nadam se da svi čujete moj glas u glavi, nakon što vidite kako ste dobro nahranili svoja tijela umjesto svih tih negativnih misli.

Mogla bih otpustiti muškarca u ovoj odjeći. Kad smo već kod toga, naš mozak koristi najviše glukoze, pa je hrana zapravo odgovorna za vašu sreću, kreativnost, inteligenciju i taj osmjeh koji imate na licu…

Dobrodošli nazad u seriju o tome kako mi odjeća stoji prije i poslije jela. Ovo je veoma slatko, ali je već dosta usko, pa ne znam kako će ovo završiti.

Završilo je divno nakon što sam pojela dosta veganske piletine.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije