DogađajiKulturaMjestanajnovijePojave

It’s leader time – trening za mlade bh. liderke i lidere

Zanimljive teme, vrhunski predavači i odlična atmosfera obilježit će kraj avgusta na Jahorini.

Redakcija

bljesak.info

Investicijska fondacija Impakt osnovana je 2019. godine.

Izgrađena je na temeljima uspjeha projekta za zapošljavanje mladih (YEP) sa jasnim ciljem – povećanje konkurentnosti malih privrednika u Bosni i Hercegovini.

Do danas je Fondacija podržala više od 200 biznisa, kreirala više od 400 radnih mjesta, surađivala sa više od 40 lokalnih zajednica širom Bosne i Hercegovine i pružila stotine sati mentorske podrške.

Vizija Investicijske fondacije je poduzetničko društvo koje cijeni i podržava privatnu inicijativu u razvoju kreativnih poslovnih ideja, kreiranju radnih mjesta i rješavanju društvenih i ekonomskih problema.

Rad Investicijske fondacije Impakt, podržava Švicarska razvojna agencija (SDC) te Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini. „Do sada smo uspješno surađivali sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, u sklopu BOLD Economic Development programa.

Za mlade bh. liderke i lidere održali smo intenzivnu petodnevnu obuku u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta u ožujku ove godine. Neki od njih su se upustili u poduzetničke vode i pokrenuli svoje startup-e i upravo to je razlog zbog kojeg im želimo pružiti dodatnu mentorsku podršku.

Na osnovu procjene potreba za mentorstvom i pokazanog interesiranja sudionika, definirane su oblasti na kojima će se raditi, kao i stručnjaci koji će voditi treninge“ rekao je Senajid Đozo direktor Investicijske fondacije Impakt.

Foto: PR / It’s leader time – trening za mlade bh. liderke i lidere

Trening „It’s leader time“ bit će održan na Jahorini 30.08. i 31.08. a Fondacija je odlučila pružiti priliku i široj javnosti da osvoji učešće na ovom prestižnom treningu, uz nagradno darivanje putem društvenih mreža.

Krajnji rok za učešće u nagradnom darivanju je 25.08.2021. godine u 20.00 sati, nakon čega će biti izvučena imena sretnih dobitnika. Imena trenera su sada već poznata: Brankica Raković vlasnica male digitalne agencije i urednica magazina „Lola“ sudionike će uvesti u svijet digitalnog marketinga, Kemal Balihodžić vlasnik marketinške agencije „Up Trend“ i motivacijski govornik sa sudionicima će raditi na razvoju prodajnih vještina, dok će Denis Zukić, konzultant iz oblasti financija, sudionike uvesti u svijet poreza.

Zanimljive teme, vrhunski predavači i odlična atmosfera obilježit će kraj avgusta na Jahorini. Važno je naglasiti da Investicijska fondacija Impakt ne spava, te već u septembru nastavlja sa poduzetničkom obukom na nekoliko lokacija (Gračanica, Bijeljina, Zvornik, Zenica…).

Više informacija o svim aktivnostima možete pronaći na web stranici: https://impakt.ba/bih/home/ ili na društvenim mrežama Fondacije.

Preuzeto sa: bljesak.info

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije