DogađajinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Grupa Maneskin je zvezda nove Gucci kampanje, a VRELIM KADROVIMA su zaustavili internet

Italijanska grupa “Maneskin” snimila je video spot za novu Gucci kampanju koja slavi 100 godina postojanja.

Prenosimo: Redakcija

Wanted.mondo.rs

Ovo je definitivno godina grupe “Maneskin”! Nakon što je italijanski bend pobedio na ovogodišnjoj Evroviziji i munjevitom brzinom postao planetarno popularan, usledio je i niz saradnji, a među njima i ona sa brendom “Gucci”.

“Maneskin” je sredinom jula objavio spot za pesmu “I wanna be your slave”, a za njihov stajling u istom pobrinuo se upravo “Gucci”.

Poznati modni brend rešio je da nastavi saradnju sa italijanskim bendom, te su se tako članovi “Maneskin”-a našli kao promo lica u video spotu koji najavljuje novu kampanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)

Spot oblikuje provokativnim kadrovima, pa tako na samom početku stoji upozorenje da nije namenjen onima koji nemaju 18 godina.

Ipak, ništa manje nismo ni očekivali od Damiana i ekipe, jer ipak je to “Maneskin” koji je poznat po rušenju svih pravila, pomeranju granica i u uživanju nošenju garderobe koja briše rodne stereotipe. Damiano David i ostatak ekipe glavne su muze u najnovijoj kampanji Gucci Aria, iza koje stoji Alesandro Mikelijo.

Perje, koža, šljokice i čipka dominiraju komadima u novoj kampanju, a kadrove provokativne koji su privukli veliku pažnju pogledajte u nastavku:

Izvor: Wanted!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije