AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Top lista najboljih i najgorih muževa po horoskopskim znacima

Sa kim ćete imati život iz snova, a koga da zaobilazite u širokom luku?

Život iz raja ili pakla?

Dame uvek biraju.

Redakcija

zenskimagazin.rs

Ženski magazin je napravio listu najboljih, odnosno najgorih muževa prema horoskopskim znacima i njihovim karakteristika, a mi vam je prenosimo.

12. mesto: Blizanci

Inteligentan, sjajan, zabavan, savršen prijatelj – ali on je potpuno nepodoban za muža. Nepredvidiv je i nikad ne znate šta smišlja u glavi.

Ima sjajan odgovor na svako pitanje, ali ne zna da li je frižider pun. Skoro uvek će da zaboravi da pokupi decu iz škole. Zabavan je, ali nezreo – večni Petar Pan. Nikad ga nema kada vam treba. Pored toga, on ne kontroliše svoje troškove i sklon je zavisnostima – posebno kockanju.

Mesto 11: Strelac

Šarmantan je, predivan u krevetu i može zavesti bilo koga. Strelac vam obećava zlatne planine, ali ne računajte na njega da će održati reč. Muškarci pod ovim znakom zodijaka najviše žele ono što trenutno nemaju.

I uvek teže da to postignu. Stalno postavljaju nove ciljeve i izazove, a kad uspeju da ih ostvare – brzo im dosadi. Možete ga uhvatiti ako delite njegove strasti i spremnost da se stalno borite sa izazovima.

Mesto 10: Ribe

Zanimljivo je sa gospodinom Ribom, ali muškarac sa ovim znakom nije najbolji kandidat za muža. Često menja raspoloženja i mišljenja, a ono što je uspostavljeno jednom nije obavezujuće za njega. Riba-Muž mrzi rutinu, a ispunjavanje svakodnevnih obaveza čini ga uznemirenim.

Takođe ne voli da plaća račune, kupuje i brine o porodici. Ako ne očekujete previše odgovornosti od njega, to može biti i podnošljivo.

Foto: Canva

Mesto 9: Vodolija

Kreativan je, energičan i društven – i teško je naći boljeg druga među partnerima. Međutim, on je u stanju da uznemiri i najsmirenijeg partnera, a sve zbog tvrdoglavosti i nesposobnosti da se poštuju bilo koja pravila.

Pogotovo zato što ima poprilično nekonvencionalna gledišta o mnogim pitanjima. Može da inspiriše decu na originalne ideje, ali često se ponaša vrlo sebično.

Mesto 8: Škorpija

Morate pažljivo postupati sa njim. Škorpije su strastvene, ali mogu biti i veoma posesivne. Vole da imaju partnera uvek uz sebe i učiniće sve da im ostane blizu.

Muž Škorpija voli da bude u pravu, a ako se ne slažete – to može rezultirati svađom. Lako se zapali za svađu – ali jednako tako i za ljubavnu radost. Sigurno se nećete žaliti na nedostatak strasti.

Mesto 7: Ovan

Duša ratnika. Hrabar je, energičan i ne boji se da se suoči sa problemima. Međutim, tvrdoglav je, impulsivan i nervozan.

Često će prvo nešto učiniti i tek onda razmisliti da li je u pravu (što u nekim slučajevima ima svoj šarm – u drugima ne). S njim nije lako, ali je istovremeno i izuzetno emotivan i strastven. I može se boriti – takođe i za svoju porodicu.

Foto: Canva

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije