DogađajiMedicinanajnovijeRadoznala LolaSponzorisano

Prirodni Acidosalus preparati na Kongresu ginekologa i opstetričara RS

U Banskom dvoru, U Banjaluci, u toku je 2. kongres ginekologa i opstetričara Republike Srpske i XX međunarodni simpoziju, UGOSCGRS  koji je počeo 29.9, a trajaće sve do danas, 02.10. 2021.

Jelena Računica Šatara

Ovaj kongres okupio je neke od najcjenjenijih stručnjaka iz oblasti ginekologije iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, a sam cilj kongresa kako je to i ranije bilo, je razmjena iskustava i edukacija na temu zdravlja žena.

Jedan od sponzora ovog kongresa čija predsjednica je prof. Dr Vesna Ećim Zlojutro jeste i farmaceutska kuća B Medik, generalni zastupnik Acidosalus proizvoda za BiH, Srbiju i Crnu Goru zajedno sa zastupništvima Lv pharm i Galenfarm, čiji proizvodi su privukli veliku pažnju na ovom Međunarodnom konkursu.  Samo neki od njih su:

Acidosalus vaginalete  namiijenjene liječenju vaginalnih infekcija uzrokovaniih različitim bakterijama, virusima i gljivicama. Štite vaginalnu sluznicu, pomažu kod održavanja vaginalne flore i higijene. Ono što je najvažnije jeste da su napravljene od potpuno prirodnih sastojaka kao što su : gospina trava, čajevec, ulje bijelog luka, propolis, beta glucan, Lactobacillus acidophilus i Lactobacillus rhamnosus i potpuno su sigurne za upotrebu u trudnoći.

Acidosalus gel za intimnu njegu takođe mogu koristiti trudnice koji služi za svakodnevno održavanje higijene intimnog dijela tijela, a kombinacija probiotičkih bakterija i biljnih mješavina održava prirodnu pH vrijednost sluznice, osigurava zaštitu i ravnotežu vaginalne flore i štiti od vaginalnih infekcija. Sadrži: konopljiku, eukaliptus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis.

Supozitorij za hemoroide koji je namijenjen za ublažavanje tegoba kod hemoroida, a sadrže bodljikavu veprinu, koprivu, mentol i probiotičke bakterije i zbog svog prirodnog sastava poptuno je siguran za upotrebu u trudnoći.

Ispred kompanije Acidosalus dodijeljena je i simbolična nagrada.

Važno je napomenuti da je ovaj kongres ima međunarodno učešće.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije