KulturanajnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

‘Maid’ je nova mini serija na Netflixu koju ćete pogledati u jednom dahu!

Sjajna glumačka postava i zanimljiva radnja!

Redakcija

fashion.hr

Foto: fashion.hr

Dolaskom jesenskih dana, jedna od omiljenih večernjih aktivnost je ušutkati se u dekicu, osigurati s najdražim slasticama i dobrim društvom te uživati u serijama ili filmovima.

Upravo zato, jako nas veseli što Netflix neprestano izbacuje neke nove naslove, a nedavno je izašla još jedna sjajna mini serija koju vrijedi pogledati!

Riječ je mini seriji ‘Maid’ koja ima svega 10 epizoda. Naime, radnja prati priču mlade majke koja nakon prekida traumatične i nasilne veze, čini sve kako bi svojoj kćeri osigurala dostojan život.

Tako odlazi živjeti u prihvatilište, zapošljava se kao spremačica, ali i susreće s velikim životnim borbama. Partner koji pokušava oduzeti dijete, težak fizički posao i dr. samo su neke od prepreka koje ova mlada majka uspješno premošćuje, a sve sa željom mirnog i stabilnog života malene djevojčice.

U glavnoj ulozi gledamo Margaret Qualley, perspektivno lice koje smo zapazili u Tarantinovom filmu ‘Once Upon a Time in Hollywood’, a zanimljivo je da se u seriji pojavljuje i njezina majka, Andie MacDowell. Stoga, ako ne znate što biste pogledali, a želite dinamičnu dramu koja je prožeta životnim pričama, ali i romantičnim elementima, ‘Maid’ je sjajan odabir s kojim nećete pogriješiti!

U nastavku pogledajte trailer!

Preuzeto sa: fashion.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije