DogađajiLjudiMjestanajnovijePojave

NAOMI CAMPBELL na pisti prvi put nakon što je postala majka

I u 52. godini, Naomi Campbell zasjenila je svoje znatno mlađe kolegice.

Redakcija

gloria.hr

I u 52. godini, Naomi Campbell zasjenila je svoje znatno mlađe kolegice.

Nakon revije, Donatella Versace izgrlila je modnu ikonu koja je u pedestima dobila djevojčicu zahvaljujući surogat majki. To je objavila  u maju ove godine.

Iako se uveliko priča o tome kako je pjevačica i Kosovarka Dua Lipa otvorila modnu reviju Donatelle Versace na Sedmici mode u Milanu hodajući na ritam svojg hita “Physical”, izgleda kako ju je ipak nadmašila jedna i jedina, Crna pantera, možda i najpopularnija manekenka svih vremena – Naomi Campbell.

Naomi Campbell u Versaceu

U kreaciji kultne talijanske modne kuće koja je u Milanu održala reviju prvi put nakon pauze od dvije godine, Naomi je blistala u odijelu upečatljive kombinacije boja, narančasto-ružičaste te bijelim sandalama na petu, a svojom pojavom zasjenila je znatno mlađe kolegice Gigi HadidIrinu Shayk i Emily Ratajkowski.

Kraljica modnih pisti vratila se onome što najbolje zna, a prvi put je nosila reviju nakon što je u svibnju ove godine obznanila kako je postala majka. Zahvaljujući surogat majci u 52. godini Naomi napokon ima ono što je priželjkivala posljednjih nekoliko godina.

Foto: RICCARDO GIORDANO/IPA/SHUTTERSTOCK

Dua Lipa otvorila je reviju Versacea

“Prekrasan mali blagoslov odabrao me da budem njezina majka. Počašćena sam što ću imati ovako nježnu dušu u svom životu. Nema riječi koje bi opisale životnu vezu koju sada dijelim s tobom, mali anđele. Nema veće ljubavi”, napisala je Campbell u opisu fotografije na kojoj se vide tek nogice njezine djevojčice.

Koliko je povezana s obitelji Versace, u prilog ide činjenica da je malenoj odjenula pidžamu s njihovim potpisom, a ove se godine prisjetila i obljetnice tragično preminulog prijatelja i suradnika Gianija Versacea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

“Nedostaješ mi, tvoja intuicija i djela bili su ispred svog vremena. Tvoja predanost radu bila je vrijedna divljenja, a tvoj autentičan zagrljaj, velikodušnost i predivno srce obožavani”, napisala je manekenka u objavi.

Versace će u Milanu navodno imati još jednu reviju, 26. septembra, a prema pozivnicama koje je Donatella poslala prijateljima i najbližim suradnicima, radi se o kolekciji za jesen/zimu 2022. godine i njihovoj saradnji s Fendijem.

Preuzeto sa: gloria.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije