MedicinanajnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala LolaSponzorisanoŽivot

Liposukcijska prehrana – efikasan i zdrav način gubljenja kilograma!

Svi mi tražimo jednostavan i brz način koji će nam pomoći da izgubimo kilograme, zbog koga nećemo biti gladni i zbog kojeg se kilogrami neće vraćati.

Autor Redakcija

Mi ga znamo, a zove se LIPOSUKCIJSKA PREHRANA.

Riječ je o načinu ishrane koja se bazira na konzumiranju prirodnih masti i smanjenom unosu ugljenih hidrata.  Isto tako, forsira upotrebu namirnica na kojima su odrastali naši preci što znači izbjegavanje raznih prehrambenih prerađevina.  Tokom dijete neophodno je unositi suplemente aminokiselina koji podstiču razgradnju masti u organizmu i to je jedan od razloga zašto se ovaj način ishrane naziva neinvanzivnom liposukcijom.

Ovu dijetoterapijsku metodu gubljenja kilograma osmislio je Kenan Mandra iz kompanije International Health koji tvrdi da je našao idealno rješenje za brzo i što je još bitnije zdravo mršavljenje.

Važno je napomenuti da liposukcijska ishrana:

  • Nije restriktivna
  • Gubitak od 7-10% od početne tjelesne mase za samo dvije sedmice
  • Nije opasna po zdravlje
  • Kod nje se kilogrami ne vraćaju
  • Efekat je vidljiv već u prvih 24 sata
  • Da je u pitanju način života, ne jednokratni tretman

Kenan Mandra tvrdi da je glad stanje uma i da se, uz čvrstu motivaciju, može pobijediti.

Projekat International Health postao je globalno dostupan svima i kod nas se može poručiti na kućnu adresu uz konsultacije sa centrom za podršku gdje ćete dobiti sve neophodne informacije, sve što treba da uradite jeste da pozovete 065 167 167 , da posjetite Interntional Health centar u Banjoj Luci ili da se informišete putem sajta www.lipodiet.eu.

Uspješnost ove dijeti mjeri se samo i isključivo brojem zadovoljnih korisnika koji je zasita impresivan i sa zadovoljstvom va dijelimo njihove uspjehe.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije