najnovijeNaslovna vijestPraktična Lola

Ključni komadi nove Zara Studio kolekcije razveselit će sve ljubitelje vintage stila

Predstavljena je nova Zara Studio kolekcija za jesen/zimu 2021.

Redakcija

fashion.hr

Specijalne Zarine kolekcije iz sezone u sezonu dokazuju zašto je upravo ovaj brend jedan od najpopularnijih danas, a posebice sezonska Studio kolekcija. Modna vizija ove jeseni i zime inspirirana je grunge duhom devedesetih i posebno će se svidjeti svim ljubiteljima vintage stila.

Paleta zemljanih nijansi i komadi poput dugih haljina, oversized jakni i upečatljivih komada samo su neki od bezvremenskih komada koje nosimo čim stignu hladniji dani. Dobar stil svake jesenske kombinacije krije se u naglašenim siletama i čvrstim linijama uz decentne uzorke i bogate materijale.

Takva je i ova Zara Studio kolekcija stvorena u suradnji sa stilistom Karlom Templerom te s poznatim licima u glavnim ulogama. Pod umjetničkim vodstvom Fabiena Barona i ispred kamere Stevena Meisela našle su se Rianna Van Rompaey, Meadow Walker, Raquel Zimmerman, Sasha Pivovarova, Kirsten Owen, Marisa Berenson, Precious Lee, Chiharu Okunugi, Yumi Nu i Amar Akway.

Dinamična kampanja popraćena je ključnim komadima od bogatog baršuna i vune čija je tekstura dodatno naglašena izborom zagasitih i zemljanih boja. Budući da je Studio kolekcija limitirana, ona je jedna od onih koja se često prva rasproda bez obzira na ponešto više cijene od uobičajenih, posebice radi odabira kvalitetnih materijala i ponešto kompleksnijeg dizajna.

No ono što nam je posebno zapelo za oko su brojni modni dodaci poput dugih elegantnih kožnih rukavica i zlatnog nakita poput pečetnjaka i dugih prisvjesaka na debelim lancima.

U nastavku možete pogledati dio kampanje i nekoliko omiljenih komada, a na službenim stranicama brenda istražiti cijelu ponudu.

Preuzeto sa: fashion.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije