KulturanajnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Objavljen je trailer za ‘Sam u kući 6’ koji i nije baš izazvao veliko oduševljenje!

Trailer koji je u jednom danu pregledan više od 1.4 milijuna puta!

Redakcija

fashion.hr

Iako smo tek nedavno zakoračili u prve jesenje dane, Božićna atmosfera kao da se polako osjeća u zraku.

Prvi adventski kalendari, tačnije oni beauty, već su stigli na police omiljenih drogerija, a nedavno je objavljen i trailer za novi nastavak jednog od najomiljenijeg i najpoznatijeg božićnog filma – Sam u kući!

Ni sami ne znamo koliko puta smo do sada pogledali filmove ‘Sam u kući’, a koji su kroz godine gledanja postali puno više od filmova već prava praznična tradicija. Upravo zato je vijest o dolasku novog nastavka izazvala pravu lavinu komentara, ali i kritika te je sam trailer u jednom danu pregledan više od 1.4 miliona puta. 

Riječ je o remakeu prvog, originalnog filma ‘Sam u kući’, u kojem glumi Archie Yates, koji je ranije glumio u Jojo Rabitu, dok su uloge provalnika preuzeli Rob Delaney i Ellie Kemper.

Očito je kako će ovo biti godina remakeova jer je ovo samo jedan u nizu filmova čija će se radnja pokušati interpretirati po drugi put, a s čime publika i baš nije previše oduševljena.

Bez obzira na to o kakvom nastavku je zapravo riječ, sigurni smo kako niti jedan ne može nadmašiti originalnu franšize s Macaulay Culkin u glavnoj ulozi, a kako bi ona trebala izgledati otkrijte u traileru kojeg smo izdvojili u nastavku!

Preuzeto sa: fashion.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije