FantastičnonajnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala LolaSponzorisanoVauZabavna LolaŽivot

Sve boje jeseni na najljepšim modelima čizama

Kako moda mijenja svoj smjer i sve je razigranija, tako i modna jesen širi svoju paletu boja, i sve je vedrija. Kada govorimo o trendi bojama koje ćemo nositi ove sezone, najljepše su na najnovijim modelima čizama. 

Redakcija

Paleta boja i kolekcija čizama za koju smo sigurni da će i vas oduševiti nosi naziv Wherever You Go, i baš tako i izgleda. Nova Deichmann kolekcija inspirisana je slobodom kretanja, udobnošću, ali i trendom koji je prilagodljiv svakom stilu i svakoj prilici. 

Kada pronađete odgovarajući model, nećete se zaustaviti samo na jednom paru, jer ćete zasigurno poželjeti da ih imate u još bar nekoliko boja. Krase ih zanimljive kopče, debeli đonovi i neodoljive nijanse maslinasto zelene, bež, čisto bijele, smeđe, bordo i crne. 

Sve navedene boje jednako su trendi i na modelima jakni i torbi, te ćete još lakše kombinirati omiljene jesenje outfite i uživati u svakodnevnim aktivnostima. 

Izborom čizama svjetlijih tonova lako ćete postići najbolji trendi efekat, jer su one u bež i bijeloj boji i kreirane da mame poglede i inspirišu najljepše stylinge. 

Čisto bijele čizme su sve što ćete poželjeti ove jeseni, jer one su te koje vam poprave raspoloženje, bez obzira na vremenske uvjete vani. 

Smeđe i maslinasto zelene elegantne su nasljednice bezvremenskih crnih čizama, koje će i najjednostavniji outfiti učiniti atraktivnim. Posebno se ističu u total smeđem ili total maslinasto zelenom outfitu. 

Crne čizme su must have i nepogrešiv izbor za sve one koji igraju na sigurno, a ipak vole da eksperimentišu, bar kada su različiti stilovi u pitanju, ali ne i boje. 

Više boja i novih modela iz Wherever You Go kolekcije dostupno je u Deichmann trgovinama i na www.deichmann.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije