najnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Iako još nije započela praznična sezona, znamo koji božićni film će obilježiti nadolazeće praznike!

Film u kojem će uživati baš cijela porodica.

Redakcija

fashion.hr

Foto: fashion.hr

Ako je suditi po vremenskoj prognozi, tek nedavno smo zapravo zakoračili u pravu pravcatu jesen.

Šuškanje lišća pod nogama te miris pečenih kestena koji polako preuzima grad savršen su pokazatelj kako je jesen i službeno stigla, no nekako se zapravo najviše radujemo onoj prazničnoj sezoni koja tek treba pokucati na naša vrata!

Iako vam se možda čini kako do Božića ima još dosta vremena, nećemo se niti okrenuti, a najljepša praznična sezona već će biti tu.

Izlozi omiljeni trgovina polako zaprimaju božićno ruho te se sve češće uhvatimo kako bacamo pogled na sve one znakove pažnje koje planiramo pokloniti najmilijima. Ovu atmosferu prate i filmski naslovi, a od kojih se posebno izdvojio jedan čija će vas radnja vratiti u ono staro, zlatno doba božićnih filmova. Riječ je o filmu “A Boy Called Christmas (Dječak zvan Božić)”, koji je zapravo adaptacija A Boy Called Christmas (Dječak zvan Božić), prvoj knjizi serijala.

Radnja filma prati običnog dječaka Nikolasa, a koji se zaputio u avanturu na snježni sjever te je u potrazi za svojim ocem koji traga za otkrivanjem bajkovitog sela vilenjaka, Elfhelma. Kako vam ne bi otkrili previše, reći ćemo samo da će uslijediti avantura u kojoj će uživati baš cijela porodica. 

Ovaj predivan film stiže za Božić 2021. godine te će biti dostupan i na Netflixu!

Preuzeto sa: Fashion.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije