najnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Netflixova jeziva serija ‘Dirty John’, snimljena po istinitom događaju, nešto je što morate pogledati!

Serija koja će vam pokazati koliko ljubav može biti slijepa!

Redakcija

fashion.hr

Budući da gotovo svaki svoj slobodni trenutak provodimo kod kuće, s obzirom na to da su i službeno stigle poprilično niske temperature, gledanje serije postala je aktivnost u kojoj zaista redovno uživamo.

Ako ne znate što od silne ponude na omiljenim streaming kanalima odabrati, kako bi vam olakšali izbor izdvojili smo jedan naslov koji će vas sigurno osvojiti na prvu!

Ako ste ljubitelj krimi serija, čija će vas radnja prikovati uz male ekrane te čije ćete epizode vjerojatno pogledati u jednoj večeri, onda je serija ‘Dirty John‘ nešto što morate pogledati.

Ono što seriji dodatno daje na značaju je činjenica kako je snimljena po istinitom događaju, a riječ je o šarmantnom muškarcu koji je na prvi pogled sve ono što žene u istom i traže; brižan, uspješan, zgodan, pažljiv i posvećen.

No, naizgled idilična slika vrlo brzo pada u vodu jer šarmantni John je sve samo ne navedeno. Naime, riječ je o serijskom varalici koji zavodi žene kako bi iz njih izvukao korist, a na njegovu slatkorječivost pala je i imućna Debra Newell, čiji je život skoro uništila ova nesretna ljubav.

Osim što ju je pokušao pokrasti te ju je povrijedio i ponizio na najgore moguće načine, njen odabranik skriva toliko prljavu prošlost da je pomalo nevjerojatno kako se zaista radi o istinitoj priči. Koliko je ljubav slijepa pokazat će vam ova sjajna serija, a o kojoj više možete otkriti u traileru kojeg smo izdvojili u nastavku!

Preuzeto sa: fashion.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije