najnovijeNaslovna vijestSponzorisano

Calvin Klein – umjetnici i kreativci kao jesenja stilska inspiracija

Jednostavnost, prefinjenost i sve to u jednom brendu.

Redakcija

Kultni američki modni brend predstavio je novu multimedijalnu kampanju pod nazivom „The Language of Calvin Klein“, koja ukazuje na važnost samoizražavanja.

Glavni akteri su umjetnici različitih profila koji, kroz seriju videa, emotivnih razgovora i pisanih poruka, dijele svoju priču. Pored toga što brend poziva na iskazivanje emocija, ove sezone fokus je usmjeren i na ekološke teme, koje za cilj imaju održivije poslovanje modne industrije i bolji kvalitet života

Novu kolekciju odlikuje upotreba „planet-friendly“ materijala, uz nove teksture. Najudobnije basic pamučne majice, duksevi sa kapuljačom, farmerke, meke jakne s recikliranim perjem iz prirodnih izvora, logo majice uskog kroja, tie dye šuškave jakne za kišno vrijeme – sve što vam je potrebno da biste osvježili vašu sezonsku garderobu, nalazi se u ovoj kolekciji.

 

Među ključnim komadima su i farmerice, kao simbol brenda još otkad je Brooke Shields izjavila da ništa ne stoji između nje i njenog Calvin Klein džinsa. Najveći dio denim komada napravljen je od održivih materijala poput recikliranog i organskog pamuka. Krojevi variraju od klasičnih ravnih do širokih modela inspirisanih 90-im godinama.

Komade za jesen potražite u prodavnicama Calvin Klein Jeans u radnji u tržnom centru Delta Planet u Banja Luci, Fashion&Friends radnji u Delta Planetu i online šopu fashionandfriends.com. Pogledajte modele i na Instagram nalogu Fashion&Friends

 

 

 

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije