najnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Ovaj vremešni par dokaz je da moda ne zna za godine, svaki njihov outfit može na pistu

Penzionerka i ikona stila Britt Kanja (67) i njen modni partner Günther Krabbenhöft (75) senzacija su gdje god se pojave, njihove usklađene i do detalja razrađene modne kombinacije su genijalne.

Redakcija

miss7.24sata.hr

Foto: miss7.24sata.hr

Ne prate trendove jer je, kažu, moda izraz njihove ličnosti, a outfite biraju prema raspoloženju Oboje imaju genijalne Instagram profile, a od njih možemo naučiti ne samo kako uživati u oblačenju nego i u životu.

Britt Kanja (67) i Günther Krabbenhöft (75) dvije su berlinske ikone mode. Dijele strast prema dobrom stilu i svojom ljubavlju prema životu i modi privlače pažnju širom svijeta. Britt Kanja i Günther Krabbenhöft bliski su prijatelji. Mogli bismo ih nazvati i “partnerima u zločinu”.

Gdje god se dvojac pojavi, svi se okreću da ih pogledaju. Ovom modnom paru zajednička je strast prema modi, životu i zabavi. No osim što su modna inspiracija, vrijedi se na njih ugledati i kad je riječ o životnoj energiji i životnoj filozofiji. Tako Günther ima inspirativne porike poput ove: “Pitate me kako biste trebali živjeti? Kažem vam, plešite, volite, živite, smijte se, budite iskreni, svjesni i zahvalni.”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Kanja (official) (@britt.kanja)

Britt Kanja (67) i prati je preko 69 hiljada ljudi na Instagramu. Svoje obožavatelje redovno inspiriše svojim fotografijama ili onima sa svojim modnim partnerom Güntherom Krabbenhöftom (75). Zanimljivo, Britt Kanja nosi samo korištenu robu  pa daje doprinos održivosti. Živi svoj život “održivo”, jedna je od prvih koja je počela odvajati smeće, filtere za vodu koristi već više od 20 godina, a kod kuće jede samo organsku i svježu hranu.

Zanimljivo je i kako Britt bira odjeću za pojedini dan. Odjeću izrađuje sama i puno vremena provodi dizajnirajući je i tražeći materijal (mora biti prirodan). Nalazi ga uglavnom u trgovinama rabljenom robom. Kad dođe vrijeme za pripremu, ona odabire odjeću prema raspoloženju i odabire predmete koji joj najbolje pristaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Kanja (official) (@britt.kanja)

Ova 67-godišnjakinja je titulu “party vile” stekla prvenstveno suosnivanjem kluba “90 Grad”. Zajedno s Bobom Youngom otvorila je berlinski noćni klub 1989. godine. Sve dok nije srušen 2006., do ranih jutarnjih sati bio je poznat po raskošnim partijima.

Ovdje je upoznala i svog modnog partnera Günthera Krabbenhöfta. Günther Krabbenhöft proslavio se preko noći u svojoj 70. godini. Kao i obično, elegantno je stajao na stanici podzemne željeznice u Berlinu i bio na telefonu kada ga je turist fotografirao i objavio na internetu.

Slika je postala viralna, podijeljena je milijune puta, a on sam postao je senzacija širom svijeta kao “hipsterski djed”. Brzo je postalo poznato da je Günther Krabbenhöft plesao u najpoznatijim klubovima u gradu. Odabran je za ikonu stila i medijski fenomen u cijelom svijetu.

Za razliku od mnogih modnih ikona, ovaj modni par ne lovi trenutne trendove, za njih su stil i jasna  individualnost u prvom planu. Oni pridaju veliku važnost kvaliteti, skladu boja i dobrih krojeva. Za njih, moda je izraz njihove osobnosti.

Preuzeto sa: miss7.24sata.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije