najnovijeNaslovna vijestRadoznala LolaZabavna Lola

Julia Quinn, autorka “Bridgertona”, najavljuje novu knjigu – Imamo detalje

Romanse iz visokog društva o kojima su svi pričali su se vratile i nema sumnje da će “Bridgerton” opet postati glavna tema.

Redakcija

buro247.rs

U istoj možemo očekivati svež materijal, a bilo da jeste ili niste ljubitelj “Bridgertona”, nema sumnje da će vas vratiti u Englesku u 19. veku i neke od najlepših trenutaka porodice Bridgerton. Knjiga će čitaocima dati dodatni uvid, jer u poređenju sa serijom, možete očekivati više unutrašnjih dijaloga i misli svakoga od likova.

Štaviše, svaki od njih će imati pojedinačno poglavlje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Julia Quinn (@juliaquinnauthor)

Što se tiče druge sezone koja takođe uskoro stiže na Netflix, Anthony, najstariji u grupi, biće u fokusu. Epizode ​​će dublje sagledati njegov naizgled sveprisutan, iako lažan ljubavni život sa Kate Sharmom, njegovom novom vikontesom, da prevedemo jezik visokog društva; ženom plemića srednjeg ranga.

Njegova prethodna i skandalozna veza sa operskom pevačicom Sienom bila je glavni podzaplet u prvoj sezoni, iako ih je njihova romansa dovela do potresnog kraja. Autorka od nove sezone očekuje da se gledaoci zaljube u Anthonyja and Kate onoliko koliko su se zaljubili u Simon and Daphne, a uprkos činjenici da se radi o izmišljenim likovima, ona zapravo rezonuje sa svakim od njih.

Nema sumnje da je posredi ista situacija i sa gledaocima, budući da je “Bridgerton“ oduševio publiku sa preko 82 miliona pregleda i redefinisao žanr ljubavne drame smeštene u regentskom periodu, dakle eri prošlosti Ujedinjenog Kraljevstva od 1811. do 1820. godine, oponašajući savremenu.

U suštini, likovi se bave veoma sličnim stvarima kao što bi to činila i jedna porodica danas, barem prema rečima autorke i sve je to ispričano u ovoj knjizi.

Quinn, autorka preko 40 knjiga, uključujući i one koje prate rane živote dece Bridgerton, ne planira da uskoro pravi pauzu. Njena sledeća knjiga, “Miss Butterworth and the Mad Baron, a Graphic Novel”, koja zapravo nije povezana sa serijom “Bridgerton“, biće objavljena 22. marta 2022. Do tada, možete čitati “The Wit and Wisdom of Bridgerton”.

Preuzeto sa: buro247.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije