najnovijeNaslovna vijestSponzorisano

Koliko torbi je dovoljno jednoj ženi?

Da li iko uopšte može dati ispravan odgovor na ovo pitanje?

Dragana Rauš

Obzirom da nismo one koje osuđuju, daju stroge kritike i nameću bespotrebna mišljenja, ovom prilikom ćemo se osvrnuti na ljepše teme.

Bilo da vam nedostaje baš ta jedna u određenoj nijansi, treba vam zamjena za staru ili jednostavno želite nečim da se počastite, otkrivamo gdje to da zavirite i pronađete torbe koje su nama privukle pažnji.

Hajde da počnemo…

Ideja je da izdvojimo TOP 5, ali činjenica je da ih nismo mogle poredati takvim redosljedom, pa smatrajte da je ovaj pristup spontan, a baš svaka od njih je, kako se to danas moderno kaže – TOP.

 

 

Tommy Hilfiger – Bež ženska torba

Jedan logičan početak neka bude klasična shopper torba u predivnoj bež nijansi. Mi smo je već zamislile kako sjajno ide uz kaput i bez mnogo razmišljanja rekle joj DA!

Tommy Hilfiger – Ženska torbica na preklop

A kad smo se dotakli teme kaputa, jedno pitanje – da li ste za ili protiv tzv. teddy kaputa?

Izgleda kao da se ljudi dijele na one koji su za ili protiv ovog modela, ali bez obzira kojoj grupi pripadate morate priznate da je materijal neodoljiv.

Ima u njemu nešto što podsjeća na osjećaj ugodnosti, topline i komfora, a pored svega toga je izuzetno moderan. I u ovom slučaju kada je torba u pitanju biće pravo osvježenje vašoj odjevnoj kombinaciji.

Tommy Hilfiger – Ženska torba sa novčanikom

 

Uz ovakve komade ne bismo imali problem da zima traje i duže!

Bilo da odlazite na vikend predah od grada ili je jedan od oni dana kada vam sve treba u torbi, ovo je torba koja će biti vaš partner na kojeg možete računati.

Materijal od kojeg je izrađena pored toga što sjajno izgleda i lako se kombinuje uz vaše odjevne kombinacije, zbog svoje čvrstoće trajaće vam sezonama.

 

Tommy Hilfiger – Crni ženski ranac

Kada ste zadnji put kupile sebi ranac?

Pored toga što mu je dizajn fantastičan, sigurne smo da će vam biti koristan i zapitaćete se zašto ova stvar nije prije došla u moje ruke.

Jednostavno olakšava život na mnogo načina. Zahvalite nam se kasnije.

 

Calvin Klein – Monogram ženska torba

Dakle, to je ta idealna veličina i oblik, ali nekako ne želite ponovo kupiti crnu torbu, a opet vam treba nešto što će se lako kombinovati…

Tok misli postaje iscrpljujući.

Nema razloga za to.

Dodatan savjet: Pri kupovini torbe uvijek gledajte da li je čvrsta. Torbe sa strukturom uvijek izgledaju bolje i luksuznije, a i svakako će vam duže trajati.

Ova crna sa torba sa krokodilskim izgledom kože i Tommy Hilfiger monogramom je tipičan primjer koji biste trebale slijediti.

Još uvijek vas ni jedna nije „kupila“?

Trk na https://www.fashionandfriends.com/ba/ gdje možete istražiti kompletnu ponudu po sniženim cijenama i do 50%.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije