najnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala Lola

Nekoliko Zarinih verzija jako popularnih party dizajnerskih komada

Ušli smo u mjesec u kojemu i žestoki introverti postanu ekstroverti.

Redakcija

stylezurnal.com

Festive season. Over the top season. Too much season. Moda je podivljala.

Brendovi punim gasom ispostavljaju minice sako kroja. Party haljine. Šljokice. Ljuskice. Metalik sjaj. Mnogo perja. Kamenčića. Proreza. Tankih bretela.

Na tragu toga pisali smo o Zarinoj party kolekciji , pa u toj ponudi prepoznali nekoliko komada čiji se vizualni moment oslanja na dizajnerske komade koji su trenutno jako popularni.

Sigurno smo svi isprobali sve scenarije “sam/a kod kuće” i vrijeme je da izađemo i obilježimo ovu sezonu i da dekicu zamijenimo jednom dobrom party torbicom. A komade koje vrijedi uključiti u takve kombinacije donosimo u nastavku teksta…

@pernilleteisbaek

Sigurno smo svi isprobali sve scenarije “sam/a kod kuće” i vrijeme je da izađemo i obilježimo ovu sezonu i da dekicu zamijenimo jednom dobrom party torbicom. A komade koje vrijedi uključiti u takve kombinacije donosimo u nastavku teksta…

@intrend_shop_outlet

Haljina The Attico…

Gilda i Giorgia imaju nepogrešiv afinitet ka naglašavanju. Minimalizam i suptilnost im nisu interesna estetika. I jasno je da iz ovog ateljea izlaze moćni i sexy komadi.

Tim odvažnim dizajnom odiše i ova crna haljina za kojom je poludila Instagram platforma. Iako je model Brigit jedan od njihovih smirenijih komada, haljina je “izrezana” s nekoliko asimetričnih proreza.

Napravljena je od crnog žerseja, prijanja uz tijelo i ima detalj viška tkanine koju vežete u čvor po volji. Zarina verzija je jako slična. Kratka je, s jednim asimetričnim izrezom i jednim dugim rukavom s naramenicom uz isti detalj vezanja čvora.

@giorgiatordini

ZARA

DRAPIRANA HALJINA

DRAPIRANA HALJINA

Torba Benedetta Bruzziches…

@modaoperandi

Benedetta Bruzziches je 2009. zajedno sa svojim bratom Agostinom lansirala svoj brend luksuznih torbi ručne interpretacije. Iz sezone u sezonu ovaj brend je sve popularniji, a inkluzivnost ovog talijanskog brenda govori i činjenica da su se ove torbice mnogo puta pronosane crvenim tepihom.

Danas ih nosaju it cure nove generacije iz regije poput Mine Milutinović. Mini torbe brenda postale su poznate po oslanjanju na totalnu upečatljivost, raskoš, štras i reflektirajući sjaj kristalčića.

@benedettabruzziches

ZARA

TORBA PREKO RAMENA S PERLICAMA

Cipele The Attico…

@gildaambrosio

Vraćamo se na stalnu postavku ispisanih modnih redaka. Opet, Giorigia Tordini i Gilda Ambrosio. Otkako su ponudile prvu svoju verziju cipele, bilo je jasno da su pogodile u cenar mete. Atmosferu ispod disko kugle su zadržale i opet zaigrale na kartu seksipilnosti, upečatljivosti statement detalja i struktuiranosti forme u dizajnu. Zara se inspirirala i odlučila ispostaviti pravi The Attico shoe mix.

Na nekoliko Zarinih modela cipela prepoznali smo Atticovu geometrijsku trokutastu petu s modela Devon natikača, V izrez s njihovih salonki Venus, dosta sjajnih kamenčića i animal print kojem su iz ovog brenda uvijek naklonjeni.

@giorgiatordini

ZARA

SVJETLUCAVE CIPELE S POTPETICOM

CIPELE S OTVORENOM PETOM I UKRASNIM REMENČIĆIMA

OTVORENE CIPELE S POTPETICOM

SANDALE S POTPETICOM OD AKRILNOG STAKLA

Preuzeto sa: stylezurnal.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije