Ljudski odnosinajnovijeNaslovna vijestŽivot

Marina Radoš: Žene i muškarci nemaju jednak tretman od društva. I to je tako.

Kada žena zarađuje puno i puno radi ona je nemajka, možda i frigidna nesretnica i uglavnom se sigurno ne bavi s obitelji koliko bi trebala.

Marina Radoš

Kada muškarac puno radi i zarađuje on je sigurno sjajan otac i suprug.

Kada se žena vlastitim djecom bavi stalno ona je normalna žena. Kada se njima bavi par puta tjedno, povremeno ih okupa i izvede, ona je strašna majka i zla bolesnica.

Kada se muškarac, s druge strane, par puta tjedno bavi djecom i jednom mjesečno ih okupa on je svetac na kojemu bi žena trebala biti zahvalna svim bogovima.

Kada žena sudjeluje u seksu za novac ona je kurvetina koju treba kamenovati. Kada muškarac sudjeluje u tom istom seksu za novac njega treba razumjeti. On mora i on na to ima pravo.

Kada žena često i žestoko govori u parlamentu ona je jezičara, kokoš, luda feministica kojoj treba muški spolni organ da bi je ušutio. Kada muškarac često i žestoko govori u parlamentu on je nacionalni heroj.

Kada žena nije u braku u kasnim tridesetima ona je sigurno bolesna i jadna i nitko je nije htio. Kada muškarac nije u braku u kasnim tridesetima on je poželjniji nego ikada, sigurno zdrav i sigurno nije jadan.

Kada se žene vrijeđaju u društvu to je simpatično i bezveze se ljute. Kada se muškarci vrijeđaju u društvu, e tada se mora reagirati šakama.

Kada je žena nezadovoljna društvom i politikom i to govori, sigurno joj fali seksa. Kada muškarac nezadovoljan društvom i to javno govori njemu ne fali ništa i on je uvijek u pravu.

Kada žena rodi ženu to je ok, ali nije sjajno. Kada žena rodi muškarca, e tada se slavi.

Kada je žena silovana i pretučena, sigurno je tražila. Kada je muškarac zlostavljan i pretučen on dobije suosjećanje i muškaraca i žena. Plus je i junak jer je preživio.

Kada žena oprosti prevaru, ona je potpuno zdrava i normalna. Kada muškarac oprosti prevaru, on je rogonja i jado.

Kada žena voli seks, ona je kurva. Kad muškarac voli seks, on je samo zdrav.

Kada udana žena izlazi s prijateljicama, njezin muž je šonjo. Kada oženjen muškarac izlazi s prijateljima, njegova žena je super žena.

Kada žena podržava muža u svakoj gluposti, ona je samo normalna žena. Kada muškarac podržava ženu u nečemu što nije popularno, on je opet šonjo.

Kada žena obožava muškarca, ona je prava žena. Kada muškarac obožava ženu, on je jadan kao žena.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije