LjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojave

Četvrta žena optužila Notha za zlostavljanje

Kantautorica Lisa Gentile rekla je da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom njujorškom stanu.

Redakcija

6yka.com

Gentile tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca susrela u restoranu Da Marino u centru Manhattana, gdje je još jedna žena tvrdila da ju je Noth napao.

Gentile je rekla da glumca poznaje od 1998. godine, a incident se zbio 2002. kada ju je Noth odvezao doma i zatražio da vidi njezin stan. Tvrdi da ju je tada gurnuo, poljubio mimo njene volje i uhvatio je za grudi.

“Slinio je po meni i brzo mi je postalo neugodno. Postao je agresivniji, stavio obje ruke na moje grudi i počeo ih jako stiskati preko moje košulje”, rekla je kantautorica.

Kaže da je Noth stavio ruke ispod njene košulje, a ona ga je pokušala odgurnuti.

“Nastavila sam gurati njegove ruke sa sebe, prema dolje, dok ih je on uporno vraćao gore na moje grudi. Pokušavala sam ga natjerati da prestane. Zatim je gurnuo moje ruke prema svome penisu. Nakon što sam ga uspjela odgurnuti, postao je vrlo ljut te počeo vrištati i nazivati me zavodnicom i kujom te je nakon toga izjurio iz mog stana”, rekla je Gentile, prenosi The Guardian.

Prijetio joj je da će joj uništiti karijeru

Dodala je i da ju je Noth ujutro nazvao i prijetio joj da ako ikada ikome ispriča šta se dogodilo prethodne noći, da će joj uništiti karijeru i da će je staviti na crnu listu tako da nikada ne dobije nijedan posao.

“Bilo me strah istupiti u vezi ovoga zbog Nothove moći i njegovih prijetnji da će mi uništiti karijeru”, rekla je Gentile, a sada se ohrabrila izaći u javnost sa svojom pričom kako bi podržala žene koje su anonimno progovorile prije nje.

Podsjetimo, glumca su do sada tri žene optužile za seksualno napastovanje u periodu od 2004. do 2015., a on je nakon optužbi otpušten s CBS-ove televizijske serije The Equalizer. O optužbama protiv glumca oglasile su se i njegove kolegice iz serije Seks i grad, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristen Davis.

“Vrlo smo tužne što čujemo optužbe protiv Chrisa Notha. Podržavamo žene koje su se javile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da im je to moralo biti jako teško učiniti i pohvaljujemo ih za to”, napisale su glumice u zajedničkoj izjavi na Instagram storyju.

Preuzeto sa: 6yka.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije