LjudiMjestanajnovijePojaveZabavna Lola

Voštana figura Rijane u muzeju Madam Tiso liči na našu pjevačicu. Zar ne?

Nema samo Jagodina i njen muzej problem sa voštanim figurama.

Redakcija

noizz.rs

Mnogo veće produkcije i brendovi su često na meti kritike jer prosto, ono što prezentuju ne liči na poznate. Tako je berlinska frakcija muzeja Madam Tiso ovih dana napadnuta jer njihova nova figura Rijane uopšte ne liči na sebe, već, mi bi rekli na nekada popularnu turbo folk pevačicu Dunju Ilić.

Sećate se Dunje Ilić? Ok je ako se ne sećate. Pre nekih desetak i više godina je pokušavala skandaloznim nastupima da napravi ime i sa par pesama koje su kolko-tolko bacile neku vrstu pažnje na nje. Možda neki pamte da je sebe nazivala i gotik folk pevačicom.

Dunja Ilić
Foto: Facebook Screenshot

E pa, Madam Tiso i njeni umetnici iz Berlina sigurno ne znaju ko je Dunja Ilić, ali su, dok su pravili novu figuru Rijane napravili njen lik.

Muzej Madam Tiso je prvi put otkrio Rijaninu voštanu figuru još 2011. godine kada je nosila kratku crvenu kosu. Ali muzej s vremena na vreme ažurira svoje eksponate i u skladu sa prazničnim duhom, dali su ovoj zvezdi božićni izgled.

Ova fejk Rijana, nosi golišavo odelo Deda Mraza i bisere sa nekim zaista strašnim šiškama. Njene crte lica su takođe potpuno drugačije — da ne kažemo da ovo nije crnkinja, već u najboljem slučaju neko ko je malo preterao u solarijumu. Barem su je pravilno tetovirali.

Ovaj muzej je do sad imao probleme sa loše odrađenom Bijosne, kao i Majkl Džeksonom koji nije baš ličio na sebe, a u poslednje vreme i sa Trampom, ne zbog samog izgleda kolko zbog toga što ljudi nisu mogli da prestanu da ga udaraju.

Sad samo još neko da pronađe Dunju Ilić i da je odvede u Berlin da se slika sa svojom, pardon, Rijaninom voštanom figurom.

Preuzeto sa: noizz.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije