Feminizamnajnovije

Duško Tošić dobio ZABRANU prilaska Jeleni Karleuši- 48 SATI NE SME DA JOJ PRIĐE

Duško Tošić dao je iskaz u svojstvu grđanina u policijskoj stanici “Savski venac”, kao i tetka Jelene Karleuše.

Lola Magazin

Jelena Karleuša prijavila je policiji supruga Duška Tošića jer ju je navodno pljunuo i ošamario u porodičnom domu na Dedinju, gde se sada odvija prava drama.

Nakon uzetih izjava i izvršenih procena od strane policijske stanice Dušku Tošiću izrečena je Hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom Karleušom u trajanju od 48 sati, u kom roku će mera biti dostavljena tužilastvu na ocenu, da li postoji potreba za produzenjem iste.

Da podsetimo, Kako je “Blic” već pisao, na lice mesta je došla policija gde je utvrđeno da je Duško Tošić pljunuo svoju suprugu, a nakon toga joj zadao udarac otvorenom šakom u predelu lica, gde je od udarca zadobila povredu u predelu lica sa desne strane u vidu posekotine.

Na licu mesta ovaj događaj su potvrdili svedoci koji su boili u kući, tačnije rodbina.

Da podsetimo, kako je “Blic” već pisao, na lice mesta je došla policija gde je utvrđeno da je Duško Tošić pljunuo svoju suprugu, a nakon toga joj zadao udarac otvorenom šakom u predelu lica, gde je od udarca zadobila povredu u predelu lica sa desne strane u vidu posekotine.

Inače, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sveto negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije