najnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala LolaŽivot

Toplotno-fasadni sistemi na kredit uz povrat sredstava od 15%!

Ako već neko vrijeme razmišljate da stavite fasadu na vašu kuću, ali taj projekat se jednostavno ne uklapa u vaš budžet, možda je baš sad pravo vrijeme da i tu obavezu otkačite sa na listi brojnih poslova koje treba da obavite. 

Autor Jelena Računica Šatara

Fasada nije samo estetski element koji vašu kuću čini ljepšom. Kuća bez fasade je stalni izvor dodatnih troškova, jer je upravo dobra fasada, tačnije ugradnja kvalitetnog toplotno-fasadnog sistema jedan od najčešćih načina uštede energije i toplinske zaštite vanjskih zidova.

Kompanija Colorit daje vam podsticaj za energetsku efikasnost iz izvora GEFF-a s ciljem da se podigne svijest o globalnoj uštedi energenata. Oni su u saradnji sa bankama: Unicredit, Banca Intessa, Sparkasse, ProCredit, Mikrofin mikrokreditnom organizacijom potpisnici poslovno-tehničke saradnje zbpog koje kupci mogu iskoristiti tu olakšicu.

O kakvom je tačno podsticaju riječ?

Ukoliko želite ugraditi novi toplotno-fasadni sistem pomoću kredita u gore navedenim bankama, možete ostvariti povrat/podsticaj od 15% za uvođenje jedne tehnologije ili do 20% za uvođenje dvije ili više tehnologija u svoj dom.

Procedura je veoma jednostavna i zato nemojte propustiti ovu sjajnu priliku da postanete jedni od onih koji čuvaju planetu štedeći energiju.

Više informacija možete dobiti na linku.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije