DogađajiHrabra LolaLolitetinajnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala LolaSponzorisanoŽivot

Volite prirodnu kozmetiku, mirise i kreativnost? Prijavite se za radionice prirodne kozmetike u ACADEMY387!

Izrada prirodnih proizvoda predivna je vještina koju i Vi možete savladati, zato ne propustite prijaviti se na radionice prirodne kozmetike koje ACADEMY387 organizuje treću godinu zaredom.

Lola Magazin

Kroz ciklus od tri radionice savladat ćete osnove i dobiti motivaciju za daljnje istraživanje prirodne kozmetike, te saznati kako u udobnosti vlastitog doma izraditi jednostavne kozmetičke preparate za njegu tijela. Predznanje Vam nije potrebno, već isključivo želja i volja da naučite nešto novo. Ovogodišnje radionice pokrivaju tri različite oblasti, i to:

Polaznici će nakon svake radionice dobiti kozmetički proizvod koji zajednički izrade, kao i skriptu sa receptima, kako bi čim prije krenuli sami u osmišljavanje jedinstvenog organskog proizvoda.

Radionice vodi Dunja Jurić, predavačica iz Hrvatske, čije je radionice do sada pohađalo više desetina polaznika. Dunja već dugi niz godina proizvodi kozmetiku za sebe i druge, te održava radionice prirodne kozmetike.

Prijavu na bilo koju od navedenih radionica možete izvršiti putem web stranice, e-maila: [email protected] ili broja telefona: 033 941 261. Svim polaznicima koji pohađaju dvije ili sve tri radionice ACADEMY387 poklanja 10% popusta na cijenu.

ACADEMY387 je otvorena edukativna platforma, koja od juna 2014. godine aktivno organizuje kurseve iz oblasti informacijskih tehnologija, ljudskih resursa, poslovnih vještina, ali i kurseve stranih jezika i edukacije iz STEM oblasti za djecu i tinejdžere.

Kroz svoje programe je obučila više od 5.000 polaznika, organizovala preko 520 kurseva iz različitih oblasti, te u svoje programe uključila više od 170 predavača/ica.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije