Hrabra LolaLjudinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Hoće li Harper Beckham završiti kao kći J.Lo? Ima 11 godina, a već je meta užasnih komentara na mrežama

Harper Seven, najmlađe dijete Davida i Victorije Beckham, već je neko vrijeme na meti kritika zbog svog izgleda, a njezina priča sve više podsjeća na ono kroz što prolazi Emme, kći Jennifer Lopez.

Prenosimo Lola Magazin

Story.hr

Harper Seven najmlađe je dijete Davida i Victorije Beckham, a trenutno s obitelji boravi u Hrvatskoj, na Lopudu. Ondje su proslavili i njezin 11. rođendan, a ponosna majka time se pohvalila na Instagramu.

Njezin život pod povećalom je od kada se rodila, a u nekoliko navrata izgled najmlađe članice obitelji Beckham bio je meta užasnih komentara.

Iz tog razloga, Victoria želi zaštititi svoju kćer od trolova na društvenim mrežama dok je u pubertetu.

– Harper nije na društvenim mrežama, tako da se još ne moramo brinuti o kritiziranju njezinog izgleda, rekla je jednom prilikom Victoria za Vogue Australia. Dodala je i kako ju brine koliko ljudi mogu biti okrutni.

Modna dizajnerica izjavila je kako vjeruje da će se uspjeti pobrinuti da se Harper okruži dobrim ljudima i izgradi snažno samopouzdanje koje će joj pomoći da se ne obazire na pogrdne komentare.

– Ona je u toj dobi kada se njezino tijelo počinje mijenjati, ali radi se o tome da puno komuniciramo kao obitelj i da se ona okruži dragim prijateljima, rekla je i dodala:

– Ali to je prilično zastrašujuće, ne mogu lagati.

Victoria je također objasnila da se njezinoj jedinoj kćeri ne žuri odrasti i uživa u oblačenju primjerenom za svoje godine.

– Ona nije jedna od one djece koja izlaze našminkana i u kratkom topu, rekla je bivša Spajsica.

– Nedavno mi je zapravo rekla: “Mama, vidjela sam neke tvoje slike dok si bila u Spice Girls, a tvoje su suknje bile neprihvatljive. Jednostavno su bili prekratke.” Tada ju je i David podržao: “Apsolutno, Harper! Stvarno, stvarno jesu.” I zapravo je bila prilično zgrožena time koliko su moje suknje kratke.

– Rekla sam: “Zar nikad nećeš nositi takve suknje?” Ona je rekla: “Apsolutno ne.” Vidjet ćemo.

Harper nije jedino dijete poznatih roditelja koje se zbog svog izgleda našlo na meti kritika, a njezina priča sve više podsjeća na onu koja se godinama veže uz Emme, kćer Jennifer Lopez.

Naime, često su ju prozivali na društvenim mrežama jer ne izgleda kao kopija svoje slavne majke koja se s vremenom nametnula i kao modna ikona. Djevojčica, sudeći po fotografijama, umjesto ženstvenih haljina, preferira široku mušku odjeću i sportski stil.

Srećom, sve više je onih koji staju u njenu obranu te ističu kako je pravo osvježenje vidjeti “normalno” dijete slavnih roditelja koje se ne trudi biti odraslije no što jest te ima svoj đir kada je u pitanju odjeća koju nosi.

Ipak, izgled ove tinejdžerice nije jedino o čemu dežurni komentatori imaju nešto za reći.

Mnogi je uspoređuju s dječakom i kao temu rasprave uzimaju njezinu seksualnost nazivajući je transrodnom. Iako o tome pjevačica i glumica cijelo ovo vrijeme nije progovarala, na svom je nedavnom nastupu humanitarnog karaktera na stadionu Dodgers u Los Angelesu napravila nešto što ranije nije.

Naime, dok je govorila o kćeri koja joj se pridružila na pozornici, koristila je rodno neutralnu zamjenicu “they”, odnosno “oni”.

– Stalno ih zovem da pjevaju sa mnom, ali oni ne žele. Ovo je zato jako posebna prilika. Oni su jako, jako zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kad oni izađu na pozornicu, šalila se Jennifer.

– Ali, vrijedni su svakog novčića jer su moj najdraži partner za duet ikada, dodala je.

Upravo ispod jednog od videozapisa s koncerta naredali su se brojni komentari koji nisu podržali ovaj potez, a neki su pisali da je sigurno “takva” zbog mamine ogromne slave s kojom se ne zna nositi.

Užasni komentari koji svakodnevno stižu na račun djece poznatih roditelja samo zato jer nisu njihove kopije neprihvatljivi su, a nadamo se kako će u potpunosti prestati i da malena Harper ipak neće postati nova Emme.

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije