LjudiLjudski odnosiMjestanajnovijePojavePorodicaŽivot

Nemojte bivšem slati poruku zato što se J.Lo udala za Afflecka

Mi žene sklone smo vjerovati da smo posebne iako nam to ne govori nijedan racionalan argument.

Marina Radoš

Na početku valja napomenuti da vjerujemo da smo posebne isključivo kada treba mijenjati muškarca, obnoviti bivšu ljubav ili napraviti presedan u pravilima muško-ženskih odnosa.

Rijetko vjerujemo da smo posebne kada trebamo pomoći samima sebi. Rijetko vjerujemo da smo toliko posebne da svoj život same možemo učiniti predivnim. Rijetko vjerujemo da smo toliko posebne da možemo zaraditi same. Rijetko vjerujemo da smo toliko posebne da sve možemo preboljeti, sve možemo izdržati i sve možemo posebno dobro nadvladati.

Vidim da je mnoge obradovala vijest da se J.Lo udala za Bena Afflecka dvadeset godina nakon što su prvi put prekinuli zaruke.

Cijeli svijet vjeruje da je njihova ljubavna priča posebna. Da je J.Lo posebna žena. Da je takvo nešto toliko posebno da će se, pazite paradoksa, dogoditi i nama.

Ja vjerujem da je posebno glupo obnavljati ljubavne veze nakon pet, deset ili dvadeset godina.

Vjerujem da je posebno glupo vjerovati da će nešto što nije funkcioniralo prije dvadeset godina odjednom početi funkcionirati.

Vjerujem da je posebno glupo poticati druge ljude da vjeruju da su toliko posebni da će nakon toliko vremena stvari same od sebe postati funkcionalne.

Vjerujem da je J.Lo zaista posebna žena koja je posebno blesava kada je riječ o muškarcima. I da mnoge od nas dijele istu osobinu.

Da, i J.Lo je možda glupa

Kada je riječ o ljubavnim pričama koje pratimo u novinama često smo skloni lijepim ženama davati osobine koje im ne pripadaju i koje one jednostavno nemaju. Tako se uvijek čudimo kako je moguće da netko prevari Rihannu ili Irinu Shayk i kako je moguće da će iznimne ljepotice raditi greške kada su u pitanju muškarci. Voila!

Ako je netko iznimno lijep ne mora značiti da je iznimno svjestan toga ili da nema komplekse. Ako je netko iznimno pametan u biznisu ne mora značiti da je iznimno emotivno inteligentan. Ako je netko holivudska diva ne mora značiti da nikada ne pati i da nikada ne nalijeće na kretene. Holivudske kretene.

Ako se netko udavao pet puta, ne mora značiti da je fatalna žena. Može biti i da ne zna funkcionirati u vezi i da ima osobine stvarne žene koja vječno bira pogrešne muškarce.

Zato, ako vas je vjenčanje J.Lo i Bena Afflecka koje su mediji prikazali kao Happy End neke bajke za tinejdžere potaknulo da odblokirate bivšeg ili ga nazovete – nemojte.

Jennifer i Ben će se razvesti. Vjerujem već dogodine.

To što su njih dvoje holivudske zvijezde ne daje garanciju da su naročito pametni kada je riječ o ljubavi i vezama. Ostavite mobitel. Nemojte ga nazvati. Budite pametnije od J.Lo.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije