najnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala LolaSponzorisanoZabavna LolaŽivot

Gdje god da se nalazite – hranljiv i ukusan obrok za vašu bebu!

Inovativno i praktično pauč pakovanje Nutrino voćnih pirea pruža vam mogućnost da u svakom trenutku imate zdravu užinu za vaše dijete.

Lola Magazin

Nutrino voćni pirei u inovativnom, praktičnom pakovanju pružaju vam mogućnost da bebi ponudite hranljiv i ukusan obrok – što je od vitalnog značaja za rast i razvoj vašeg mališana, gdje god da se nalazite. Napravljeni od 100% voća, idealni za ponijeti, Nutrino voćni pirei su zdrava užina za vaše mališane čija ambalaža čuva dugotrajnu svježinu proizvoda, miris i sve nutritivne vrijednosti voća.

Nutrino voćni pirei dolaze u jedinstvenim voćnim kombinacijama i okusima, ali i sa dodatkom keksa i žitarica, objedinjujući sve nutritijente koji su sinonim za zdrav obrok. Uz ove mikseve, vašim mališanima voće će biti dostupno čak i kad mu nije sezona.

Neka zato Nutrino voćni pirei u fantastičnim pauč pakovanjima budu najbolji saveznik vašeg djeteta u otkrivanju svijeta oko sebe i omiljena pauza u avanturama. Bićete ponosne mame kada vidite kako vaša beba sama jede, jer se ove kaše daju baš u periodu kada beba počinje da drži predmete i uči kako sama da se hrani.

Okusi koji prijaju nepcu, nutritijenti koji su sinonim za zdravlje, vašem mališanu će pružiti ukusnu i zdravu užinu. Ovo je idealan obrok “s nogu” za najmlađe, ali i one malo starije, jer je pogodan za konzumaciju u pokretu, bez brige da će se sadržaj prosuti i uz mogućnost ponovne upotrebe.

Od sada možete imati više vremena za vaše mališane i uživanje u brojnim aktivnostima u prirodi, dok u svakom trenutku znate da ćete im pružititi nutritivno bogat, zdrav i ukusan obrok koji staje u svaku torbu.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije