LjudiMjestanajnovijePojaveRadoznala LolaZabavna Lola

Stiže dokumentarac o izopačenim seksualnim sklonostima bogatog glumca

Početkom septembra Discovery+ prikazat će trodijelni dokumentarni film o glumcu koji samo što nije dosegao zvijezde kad su ljubavnice otkrile njegove mračne sklonosti, kanibalizam i grubi, nasilni seks.

Marija Grbić

gloria.hr

Saga o kontroverznom američkom glumcu Armieju Hammeru i njegovoj porodici, daleko je od završetka.

Štoviše, pripovijest o nastranom seksualnom skandalu privlači toliku pažnju da će Discovery+ već 2. septembra početi emitovati trodijelni dokumentarac “House of Hammer” o emocionalnom zlostavljanju, manipulaciji i seksualnom nasilju svojih bivših partnerica.

Njegove žrtve tvrde da je opak, sklon kanibalizmu i nastranom, nasilnom seksu. U dokumentarcu otkrit će se kako njegove kanibalističke fantazije i seksualni fetiši nisu slučajni već su posljedica u najmanju ruku disfunkcionalne porodične situacije.

Nedavno je objavljen trailer: pojavljuje se Casey Hammer, teta Armieja Hammera i unuka osnivača dinastije bogataša, naftnog tajkuna Armanda Hammera, te tvrdi kako je njihova porodica utjelovljenje horora.

“Vjerujete li u sklapanje dogovora s vragom, Hammerovi su na vrhu popisa”, kaže posebna savjetnica rediteljskog tandema dokumentarca “House of Hammer”, Elli Hakami i Juliana P. Hobbsa. Razotkrivanje mračnih tajni uveliko je doprinijelo kvalitetu filma, prenosi Vanity Fair.

“Dopustila sam porodici da mi kontroliše cijeli život. Sad je bilo dosta. Odbijam biti ušutkana”, kaže Casey.

DISCOVERY+/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA DISCOVERY+/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Svjedočenje Casey Hammer

O čemu se radi? Naočit glumac bio je do početka prošle godine holivudska zvijezda u usponu. Tumačio je zapažene uloge u filmovima “Društvena mreža”, “Smrt na Nilu” i “Rebecca”, smatran je novim seksualnim simbolom, pred njim je bila blistava karijera. No tada su u javnost dospjele ispovijesti njegovih ljubavnica i navodnih žrtvi (Courtney Vuchekovich i Julia Morrison) pa mu je karijera, zbog šokantnih otkrića i zgražanja na društvenim mrežama, otkazana.

Kanibalizam ili psihički poremećaj?

Optužile su ga za vrlo okrutno seksualno i emocionalno zlostavljanje. Primjerice, njegova bivša ljubavnica Courtney Vuchekovich posvjedočila je da je glumac opasan i opsesivan, piše New York Post. Tvrdila je kako joj je prijetio da jedva čeka “odrezati njezino rebro, grilati ga i pojesti”.

DISCOVERY+/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Zastrašujuća poruka

“Želim te zagristi. Da imaš malu posjekotinu na ruci, volio bi je lizati”, navodno joj je rekao.

Da njegove kanibalističke fantazije nisu izmišljotina otkrivaju snimci njegovih SMS i glasovnih poruka koje je dijelio ljubavnicama.

DISCOVERY+/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA DISCOVERY+/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Dinastija Hammer

“Doći ću, potpuno te vezati i raditi s tobom što budem htio. Želim do svake rupe u tvom tijelu, sve dok ne završim tobom”, kaže glas muškarca u poruci emitovanoj u traileru za dokumentarac, koji je navodno Hammerov. Prikazana je i poruka u kojoj glumac za sebe kaže da je “100 posto kanibal”.

Njegova supruga Elizabeth Chambers tvrdila je da ništa nije znala i da je užasnuta.

“Nedeljama pokušavam shvatiti i obraditi sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana”, objavila je početkom prošle godine na Instagramu. U međuvremenu je zbog njegovog varanja i zbog skandala podnijela zahtjev za razvod od glumca s kojim je u desetogodišnjem braku dobila dvoje djece.

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

S bivšom suprugom

On je, pak, bio na liječenju seksualne zavisnosti. Tamo ga je uputio njegov prijatelj Robert Downey Jr. Kako mu više niko ne nudi uloge, preselio se na Kajmanske otoke, gdje je proveo dio djetinjstva te veći dio pandemije, a sada se bavi prodajom time-sheringa u tamošnjim apartmanima i vilama. Nije se oglasio povodom najave prikazivanja dokumentarca.

Preuzeto sa: gloria.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije