najnovijeSponzorisano

Nije važno mjesto, koliko je važan osjećaj

Nije važno mjesto, koliko je važan osjećaj – već godinama je prepoznatljiva filozofija brenda JYSK.

Dragana Rauš

Ovaj put svojim novitetima iz ponude vodi vas na jedno posebno mjesto. Mjesto koje karakteriše toplina, udobnost i trenuci koji se pamte.

Po čemu ćete vi pamtiti jesenje večeri ove godine koja nam je gotovo već na izmaku?

Hajde da je usporimo na trenutak i damo vam odgovor.

Znate li da sjedenje na balkonu nije rezervisano samo za ljetnje večeri? Kako?

JYSK sa svojim novitetima je odlučio da vas u to i uvjeri!

Počet ćemo sa osnovnom stavkom koja vam je potrebna: topla dekica ispod koje je plan da stane dvoje.

Predstavlja spoj modernog i tradicionalnog. Svojim mekim materijalom će vas na trenutak vratiti u djetinjstvo, dok će se istovremeno savršeno uklopiti u vaš enterijer.

Pored estetike ne želimo zanemariti funkcionalnost, pa je važno istaći da je periva u mašini i sadrži STANDARD 100 by OEKO-TEX® certifikat koji označava proizvode od tekstila koji ne sadrže štetne nivoe problematičnih hemikalija.

Pronađite je na policama pod nazivom STAVKLOKKE u tri nijanse boj – smeđoj, krem i sivoj.

Nakon romantične večeri provedene na balkonu uz čaj i razgovor koji vam je upotpunio dan, red je i pronaći dekici odgovarajuće mjesto. Naš prijedlog – Korpa ABEL. Toliko lijepa da bismo je poželjeli nositi i kao aksesoar.

Ni u ovom slučaju funkcija nije zanemarena i zavisi najviše od vaše mašte. Sjajna je za novine, jastučiće, igračke ili samo cvijeće… Vi birate, a ona je u svakom trenutku spremna da uljepša svaki kutak u kojem se nađe.

Šta je romantika bez svijeća?

Igra svjetlom uvijek ima najveći uticaj na stvaranje topline, a uzevši u odabir JYSK ponudu, sa tim definitivno nećete imati problem. Dostupne su različite varijacije na temu, a cijene su im fenomenalne, tako da za jedno možemo garantovati – teško ćete odoliti samo jednoj.

Fenjer GUNNAR nas je posebno oduševio!

Ako do sada niste bili ljubitelj rustikalnog stila, zbog njega ćete to postati. On je taj komad koji je nedostajao kako bi se uživanje na balkonu praktikovalo iz sezone u sezonu.

Naš savjet: u njega ubacite jednu svijeću, a pored njega ih dodajte još nekoliko kao i biljku u zanimljivoj korpi. I to je to – spremni ste za najromantičnije večeri i bijeg od svakodnevnice, a da čak ne morate otputovati dalje od vašeg balkona.

I za kraj, jedna stvar koju ćete obožavati i na balkonu i u stanu. I ljeti, i zimi.

Nova prijenosna baterijska lampa HOLGER – daje toplo i dekorativno svjetlo, a vaš prostor instant ugodnijim.

Za pristupačnu cijenu, dobijate maksimalno iskoristiv proizvod. Ukoliko ste jedna od onih osoba koje beskrajno mogu listati Pinterest i inspirisati se interesantnim enterijerima, ovo je must have!

Ako niste, sigurni smo da imate baš jednu takvu drugaricu. Poklonite joj HOLGER i izmamite osmijeh na lice. Jer ipak su takvi osjećaji oni kojima najviše težimo.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije