najnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala LolaVauŽivot

Pronašli smo apoteku sa NAJBOLJIM POPUSTIMA!

Ima li u ova teška i izazovna vremena ljepše vijesti od POPUSTA? Ali ne onih od par odsto, nego onih kad je razlika u cijeni baš primjetna?

Lola Magazin

Teško.

Upravo iz tog razloga odlučili smo da sa vama podijelimo sjajnu vijest o apoteci koja ima, bez konkurencije, najbolje popuste koji nemaju veze sa sezonama, kod njih su popusti aktuelni svakog mjeseca, a opcije web shopa koji je pregledan, jednostavan za korištenje, sjajnim poklončićima koje dobijete uz gotovo svaku kupovinu i besplatne dostave za svaku kupovinu višu od 50KM, samo su dodatni bonusi.

Riječ je o apoteci Anapharm, koja se nalazi u Banjaluci, ali dostavu vrši širom Bosne i Hercegovine i to brzo, provjerili smo više puta i pričamo iz prve ruke. Za novembar mjesec, za vas, smo izdvojili popuste koji su nama najviše privukli pažnju, njih pet, i iskreno se nadamo da će vam biti od koristi.

MOVEMBER

Novembar se u cijelom svijetu obilježava kao mjesec borbe protiv raka testisa, a tim povodom u Anapharmu možete pronaći sjajne popuste na proizvode čak 15 brendova koji na taj način žele podići svijest o raku testisa i navesti mjuškarce da više vode računa o sebi i svom zdravlju. Cijelu ponudu pogledajte OVDJE.

VICHY

Na prelazima iz jednog godišnjeg doba u drugo velika većina nas se suočava sa pojačanim opadanjem kose. Ne brinite prolazno je, ali znamo da iritira i zato smo se oduševili činjenicom da su do 15.11. u Anapharmu VICHY preparati protiv opadanja kose sniženi za 15%

FILLERINA

Kreme koje su napravile pravu revoluciju kada su u pitanju kućni tretmani za “peglanje bora” su sniženi 20% u periodu od 10 do 17. novembra.  Ako niste probali INTENZIVNI TRETMAN – jedini neinvazivni tretman koji može parirati filerima, sad je vrijeme.

MUSTELA

Nismo zaboravili ni naše najmlađe, jer uz kupovinu bilo koja dva MUSTELA proizvoda za njegu dječije kože dobićete i preslatkog medvjedića na poklon kome će se vaši klinci sigurno obradovati.

SOLGAR

I na kraju, nikako ne smijemo izostaviti suplemente koji se u ovo doba godine uzimaju više nego obično.  Tokom cijelog novembra SOLGAR vitamin D možete kupiti po cijeni nižoj za čak 30%, dok će od 11. do 13. cjelokupan asortiman biti snižen za 15%.

I to je to.  Nema na čemu.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije