DogađajiKulturaLjudiMjestanajnovijePojaveRadoznala Lola

Princ Vilijam je ŽESTOKO NAPAO Megan Markl i urlao na nju da je NEVASPITANA zbog rečenice koju je uputila Kejt

Šta vi kažete – da li je dala sebi previše slobode ili ne?

Redakcija

zena.blic.rs

Foto: zena.blic.rs

Princ Vilijam ljutito je kritikovao Megan Markl kada je ona uputila isuviše otvoren komentar svojoj jetrvi Kejt Midlton, tokom sastanka koji je trebalo da opusti atmosferu i popravi odnos između dva bračna para nakon što su se Saseksovi vratili sa medenog meseca u Africi.

Princ i princeza od Velsa pozvali su u junu 2018. Harija i Megan u svoj stan u Kensingtonskoj palati kako bi izgladilu odnose posle niza rasprava i nesuglasica, ali se razgovor uz čaj i keksiće, koji je bio zamišljen kao pomirenje, pretvorio u još jedan sukob, piše “Daily Mail”.

Situaciju je opisao princ Hari u svojim novim memoarima “Spare”, čiji su odlomci procurili u javnost i pre nego što je knjiga zvanično izašla.

Naime, Kejt je u jednom trenutku zatražila izvinjenje od Megan zbog rečenice koju joj je uputila nekoliko nedelja pre toga, a u kojoj je implicirala da su joj hormoni posle porođaja uticali na pamćenje.

“Da, sećam se, zaboravila si nešto, a ja sam rekla da nije važno, da je to zbog trudnoće. Zato što ste upravo dobili dete. Zbog hormona”, rekla je Megan, na šta joj je Kejt uzvratila: “Nismo dovoljno bliski da biste pričali o mojim hormonima”.

Vojvotkinja od Saseksa je na ovu optužbu odgovorila da ona tako razgovara sa svim svojim prijateljima, kada se oglasio besni Vilijam i u lice odbrusio Megan da je “nevaspitana”, pritom uperivši prst u nju i rekavši joj: “Ovde se takve stvari ne rade”. Markl se nije povukla, već mu je odsečno uzvratila: “Ako nemaš ništa protiv, ne upiri prstom više u moje lice”.

U javnosti idila, a iza četiri zida – drama! Foto:Profimedia

“Meg je objasnila da nikada nije namerno uradila ništa što bi uvredila Kejt i zamolila je da joj kažu ako jeste, kako bi mogla da izbegne ponavljanje takve greške”, napisao je Hari u knjizi, pokušavajući da odbrani svoju suprugu.

Preuzeto sa: zena.blic.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije