najnovijePraktična LolaRadoznala LolaZabavna Lola

Šta ćemo u maju gledati na Netflixu?

Netflix ima mnogo uzbudljivih naslova koji će biti dostupni u maju mjesecu.

Redakcija

ultra.ba

Jedan od najočekivanijih naslova je iz Bridgertonovog univerzuma koji će oduševiti fanove koji čekaju treću sezonu.

Queen Charlotte: Bridgerton Story (04. maj)

Serija će ispričati priču o ljubavi i kraljevskoj porodici prije događaja u Bridgertonu. Spin-off prati Charlotte kako stiže u London sa 17 godina.

Uprkos tome što je vjerena za kralja Georgea protiv svoje volje i iako se nisu sreli prije dana venčanja, par se ludo zaljubi, a Charlotte dolazi na svoju novu poziciju moći, izazivajući – barem u ovoj verziji priče – društveni pomak koji stvara raznolik svijet naslijeđen od Bridgertonovih likova.

The Mother (12. maj)

Američka akciona drama u režiji Niki Caroa sa Jennifer Lopez u glavnoj ulozi na Netflix stiže 12. maja. Dok bježi od opasnih napadača, bivša atentatorka izlazi iz skrovišta kako bi zaštitila otuđenu kćer koju je ostavila ranije u životu.

Queen Cleopatra (10. maj)

Netflixova dokumentarna drama o egipatskoj kraljici Kleopatri koja je vladala 21 godinu, iz četiri dijela, uključuje intervjue stručnjaka, kao i rekonstrukcije. Serijal je režirala Tina Gharavi.

 

FUBAR 1. sezona, (25. maj)

Arnold Schwarzenegger debituje u svojoj prvoj velikoj seriji kao CIA operativac koji jednostavno ne može otići u penziju. Uz obećavajuću glumačku ekipu i kreativni tim koji se pridružuje Arnoldu u njegovoj sljedećoj avanturi, FUBAR je lako jedna od najočekivanijih novih akcionih serija godine.

Maj takođe označava povratak reality emisije Queer Eye, koja se vraća u svojoj sedmoj sezoni, a tu je i The Ultimatum: Queer Love, LGBTQ+ serija o komplikovanim vezama. Kada su u pitanju reality serije, najiščekivanija je definitivno 6. sezona Selling Sunset, koja stiže 19. maja.

Preuzeto sa: ultra.ba

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije