FantastičnoZabavna Lola

Igrica koju morate igrati ODMAH! Koliko god godina da imate.

Kakav klikbajt naslov. Ne moram ja ništa, ja sam se namorala. Ali meni kad Bojana, vama poznatija kao Glutenska princeza kaže, da nešto moram, ja znam da ona nema šanse da pogriješi pa se nadam da ćete i vi meni…

Brankica Raković

Kakav klikbajt naslov. Ne moram ja ništa, ja sam se namorala.

Ali meni kad Bojana, vama poznatija kao Glutenska princeza kaže, da nešto moram, ja znam da ona nema šanse da pogriješi pa se nadam da ćete i vi meni vjerovati kao što sam ja njoj.

Nedjelja je veče, vi svakako vrijeme bacate, pardon pametno koristite tipkajući, skrolujući, dijeleći lajkove, prećutne hejtove i srca, a ja imam prijedlog koji će vas oduševiti.

Radi se o igrici Samorost. Trenutno ima tri nastavka, ali Bojana reče da je prvi najbolji, a njoj moramo vjerovati.

samorost-3-newts

To je igrica koja vas oduševi:

  • inteligencijom
  • grafikom
  • muzikom
  • nevjerovatnom logikom

Vi ste u ulozi onog koji spašava gnomovu planetu od udara steroida, a nivoi koje prolazite su potpuno nevjerovatni. Radi se o point&click avanturi nastaloj prije 13 godina od strane Jakupa Dvorskog iz Češke. Iranje Samorosta 1 je moguće na ovom linku, a ako odigrate i dva i tri, javite kako vam se čini. Drugi dio se nakon nekog poglavlja plaća 5$, ako je vjerovati Guglu, ali meni, kao mladoj majci i prvi je sasvim dovoljan.

I obavezno pojačajte zvuk. I klikćite. Klikćite na sve što vam se učini upotrebljivim.

Mozak probuđen, čula izoštrena, poslije igranja ove igrice svijet postane mnogo zanimljivije mjesto jer vidite ono što do tada niste.

Igramo li se zajedno večeras?

P.S. Za sve one koji misle da kasnim, odmah da im kažem: Za ovo nikad nije kasno 🙂

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije