3282 objave
Kada biste život u njegovim najradosnijim izdanjima zamišljali kao žensku osobu, mogli biste da ga zamislite u liku Brankice Raković
4029 objave
2 objave
Radim sa ljudima obolelim od predugačkih latinskih reči, što je nekad zbilja teško. Zato uglavnom šećerlemujem svakodnevicu.
146 objave
Aska - crna ovca i pisac. Kalinina i Lazareva mama. Zaljubljena u Žmua i život. Jednostavna kad treba. Snažna dok sanja. Raste iznutra. Smeje se spolja. Budna već tri veka.
5 objave
Vječita traziteljica novih spoznaja o ženama i njihovoj snazi
75 objave
Ja sam noć. Ja sam ljubav. Ja sam drvo koje hoće iz zemlje. Ja sam ptica u oblaku. Ja sam novozelandski vazduh. Ja sam iz vremena koje ti nije poznato.
17 objave
21 objave
Dvostruki Vodenjak koji nikad ne odustaje. Krila su mi nekoliko puta podrezana i svaki puta sve jača i veća. Vjerujem u ljubav, a ne u sate, kalendare i modu. Najljepše je plakati i smijati se istovremeno. I hodati bosonoga po travi.
1 Članak
Volim prirodu i ljudska prava i za njih se borim i isterujem pravdu od kad znam za sebe. Volim da se udubim u dobru knjigu, film i seriju. Volim da pevam, iako ne znam. Volim da putujem, zalutam, pa izbijem na pravu adresu. Volim i mogu puno da pričam, pa mi je nekad lakše da nešto zapišem, da ne potrošim sve reči i ostanem bez glasa. Volim da osećam, zato što verujem, da smo živi, samo kad celom dušom osećamo i dišemo. Osećam, dakle živim.
8 objave
Sve u svemu, duša od žene.
36 objave
Ministarka za glasno coktanje nad uvrnutim svetom. Jednog dana, kad postanem milionerka, kupiću more i delić sunca. Sa mnom se ne morate složiti, ali mi uvek možete kupiti slatkiš od kokosa.
33 objave
Cvetala sam, a rađala nisam. https://www.facebook.com/mislim.se.nesto/
Lolin najbolji drug.
5 objave
Nešto o sebi.
33 objave
Skup osobina sanjive pjesnikinje i sarkastične novinarke. Voli poeziju, gumene bombone i Twitter. Zna pretjerati, oprostite joj. Kasne dvadesete, skoro je naučila nešto o životu.
1 Članak
Tri sina, dvije knjige, jedan muž. Profesorica u školi, u kuhinji domaćica, iz hobija fotograf, pasionirani čitalac. Migracijski fenomen, iz većeg u manji grad.
1 Članak
A musician, entrepreneur, activist. Citizen of the world. Believer in unicorns, rainbows and goodness in people. ***FB page*** https://goo.gl/o62UkB