DogađajinajnovijeRadoznala Lola

DEMANT: Informacije o dolasku Zorana Milivojevića nisu tačne, tvrdi agencija

S obzirom da ste objavili bojkot predavanja dr Milivojevića, pri tom ne provjerivši nekoliko navoda, želim da demantujem nekoliko informacija koje su se mogle pročitati u tekstu. Kao organizator  predavanja dr Zorana Milivojevića, želim prvo da istaknem da nismo dobili…

Brankica Raković

S obzirom da ste objavili bojkot predavanja dr Milivojevića, pri tom ne provjerivši nekoliko navoda, želim da demantujem nekoliko informacija koje su se mogle pročitati u tekstu.

Kao organizator  predavanja dr Zorana Milivojevića, želim prvo da istaknem da nismo dobili novac od strane Kabineta predsjednika Republike.

Znajući da predsjednik Republike ima praksu da podržava aktivnosti koje imaju za cilj afirmaciju porodice, roditeljstva, dobrobiti djece i omladine, uputili smo molbu za podršku našem projektu pod nazivom “Sačuvajmo porodicu”, za koju smo dobili usmenu informaciju da je još uvijek u administrativnoj proceduri.

Moja greška je bila što sam, iz želje da što prije, kao majka i porodična žena, učinim nešto korisno za zajednicu u kojoj živimo i omogućim zainteresovanima, među kojima su brojni poštivaoci rada dr Milivojevića (njih više od 700 prijavljenih), javnu debatu sa eminentnim doktorom, shvatila pokroviteljstvo kao nešto što neće biti dovedeno u pitanje i u ovako negativanom kontekstu, već upravo naprotiv.

Izuzetno cijeneći samo moralnu podršku koju sam kao mlada osoba, koja želi da učini nešto dobro za svoju zajednicu, dobila u Kabinetu predsjednika, upućujem im iskreno izvinjenje za neprijatnost i neistine koje su  im stavljene na teret, kao i nama organizatorima.

Nadalje, ovom prilikom demantujem i dovođenje u pitanje stručnost dr Zorana Milivojevića.

Prvi je u istočnoj Evropi stekao najviši stepen internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcionu analizu (ITAA), kao i Evropske asocijacije za transakcionu analizu (EATA). Predsednik je Saveza društava psihoterapeuta Srbije, stručni direktor Psihopolis instituta, Novi Sad, predsednik je TA Centra – Asocijacije transakcionih analitičara Srbije, predavač na International Transactional Analysis Academy.

Psihoterapeut dr Zoran Milivojević, će na predavanju da govori o partnerskim odnosima, emocijama, ljubavi na osnovu svojih kompetencija i dugogodišnjeg iskustva.

Dr Milivojević radi u Ljubljani, Slovenija (EU) i Novom Sadu, Srbija.

Žalosno je da se u tekstu potpisuje neformalna grupa “Nezadovoljne građanke Banjaluke”. U svakom slučaju, pravo na tumačenje riječi i na mišljenje ima svaki pojedinac na ovom svijetu, a onda je red da se napiše ime i prezime kao i broj članova neformalne grupe. To su isto uradili i građani Banjaluke, njih 700 koji su (neplaćenom reklamom) saznali za gostovanje i želju da prisustvuju istom. U brojne zainteresovane spada i stručna javnost kao što su psiholozi sa Univerziteta u Banjaluci.

Agencija za marketing i pr “RS on-line”

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije