Praktična LolaRadoznala LolaSponzorisano

Ponekad je potrebno samo malo da bi se bolje osjećali u svojoj koži

Iako uvijek potenciramo kako fizički izgled i godine nisu nešto što treba da definiše nas kao osobe, ne možemo pobjeći od činjenice da se sve mi, na neki način, bolje osjećamo, ako smo same sebi lijepe i ako se dobro osjećamo u svojoj koži. 

Redakcija

Ponekad je potrebno samo malo kako bi mi, same na sebi i u sebi osjetile veliku promjenu. Promjenu zbog koje ćemo se osjećati mlađe i življe.

U posljednjih nekoliko godina, u svijetu su sve popularniji makeoveri za žene u zrelijim godinama, a Banjaluka je odlučila da slijedi taj trend.  Razgovarali smo sa gospođom Rajnom Stavnjak koja je odlučila da usreći dame u zrelijim godinama i priušti im iskustvo koje će pamtiti.

Sa Rajnom smo razgovarali o samom makeoveru, ali i o tome kako je voditi posao sa ćerkom.

Recite nam nešto o sebi?

U struci sam od 1992.godine,sa zvanjem kozmetički tehničar. Već nepunih dvadeset godina sam vlasnica salona “Visage Rajna”, a od 2015, istom se pridružuje moja ćerka, što me je učinilo neizmjerno sretnom, jer je postala jako bitna karika u porodičnom poslu, sa zajedničim interesovanjima u polju prirodne njege lica i šminke.

Zašto ste se odlučile za ovu vrstu makeovera?

Odlučile smo se za ovaj makeover, jer je u svijetu sve veći trend transformacije žena u zrelijim godinama. Cilj nam je bio, da pokažemo kako kvalitetna njega i šminka, može istaknuti ono najljepše na vašem licu, bez obzira na godine.

Kakav je osjećaj usrećiti nekoga na ovaj način, da li je sam proces uticao na vas?

Svakako da je ta promjena uticala na nas, znajući da ste pomogli nekome da se osjeća bolje u svojoj koži. Jer ovo i jeste projekat koji je rađen na obostrano zadovoljstvo.

Vjerujemo da smo pomogli našim divnim damama, da se osjećaju kao poznate svjetske ličnosti, oko kojih se brine jedan cijeli stručni tim, a time zadovoljili kompletan spoljašnji stajling, sa uvjerenjem da im je samopouzdanje na još višem nivou, nego što je inače bilo.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije