najnovijeSponzorisano

m:tel podrška projektu „Mali baštovan“

Učenje o pravim i osnovnim životnim vrijednostima cilj je koji podržava kompanija m:tel.

Redakcija

U Botaničkoj bašti u okviru univerzitetskog kampusa u Banjaluci, u četvrtak 11. avgusta. predstavnici kompanije m:tel posjetili su radionicu u okviru projekta „Mali baštovan“ u kojoj su učestvovali mališani iz vrtića „Radost“ iz Banjaluke.

Ovaj projekat uspješno realizuje Centar za strateško razvojne projekte, u saradnji sa Institutom za genetičke resurse i Poljoprivrednim fakultetom Univerziteta u Banjaluci, a kompanija m:tel pored novčane donacije za potrebe realizacije aktivnosti projekta “Mali baštovan”, ovom prilikom poklonila je i dva pametna telefona voditeljima radionica.

Skupa sa mališanima iz vrtića, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, Milosav Parezanović simbolično je posadio “Drvo prijateljstva” te izrazio posebno zadovoljstvo što se nalazi u prirodi u najboljem i najveselijem društvu.

“Mi, vaši prijatelji iz kompanije m:tel srećni smo kada možemo da učestvujemo u ovakvim projektima koji kroz igru teže jednom veoma ozbiljnom cilju, učenju pravim i osnovnim životnim vrednostima uz razvoj ispravnog odnosa prema prirodi i životnoj sredini. Zato ćemo obeležiti ovaj poseban dan, posadićemo zajedno jedno stablo koje ćemo nazvati “Drvo prijateljstva” koje ćemo čuvati i negovati baš kao što se neguje prijateljstvo.

Organizaciji koja sprovodi ovu ideju uručili smo novčanu donaciju uz želju da u svojim namerama budu što istrajniji, a ovim vrednim volonterima koje vas vode kroz priču o prirodi i biljkama, poklanjamo telefone koji će im, iskreno verujem olakšati i poboljšati komunikaciju”. Citirajući Dušana Radovića “Sve što raste htelo bi da raste… Neka raste i treba da raste!”, Parezanović je zajedno sa mališanima posadio “Drvo prijateljstva”.

Petar Nikolić, idejni tvorac projekta “Mali baštovan” i realizator aktivnosti zahvalio se na novčanoj donaciji i podršci koju je kompanija m:tel omogućila ovom projektu: “Podrška koju nam pružaju velike kompanije poput m:tel-a nam mnogo znači. Hvala na iskrenom razumijevanju i shvatanju našeg cilja.

Mali baštovan zamišljen je tako da najmlađima na privlačan i zabavan način predstavi baštovanstvo, kako bi se od najranije dobi učili osnovnim životnim vještinama”. Pojasnio je da je cilj projekta da djeca razvijaju domaćinski odnos prema svim elementima svog životnog prostora i takav, domaćinski pristup prenesu na svoje okruženje. a baš takav domaćinski pristup, kako je istakao, ima i kompanija m:tel.

Ovo je još jedna u nizu podrški koju kompanija m:tel nesebično pruža svima onima koji za cilj imaju promovisanje pravih životnih vrijednosti.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije