Da li ste znaliDogađajiKulturaMjestanajnovijePojaveRadoznala Lola

Hogwarts u Beču: Uskoro počinje izložba koja vodi u čarobni svijet Harryja Pottera

Trendovi dolaze i odlaze, ali Harry Potter čvrsto stoji na listi svjetskih fenomena pop kulture.

Redakcija

zadovoljna.dnevnik.hr

Bez obzira na to u kojoj smo životnoj dobi, najpopularnijeg čarobnjaka na svijetu uvijek volimo pogledati. Poseban je doživljaj zavaliti se pod dekicu, skuhati čaj i uživati u prizorima koji su inspirirani maštom briljantne J.K. Rowling.

Kako bi iz prve ruke upoznali Harryja, Rona i Hermione, ne morate na putovanje u Hogwards, jer se u Beču sprema interaktivna izložba koja slavi poznate trenutke, likove, zvijeri i okruženja koje smo obožavali pratiti u brojnim nastavcima Harryja Pottera.

Harry Potter: The Exibition je revolucionarna putujuća izložba koja će vam predstaviti Harryja i ostale likove na isti, ali ipak malo drugačiji način.

Pomoću impresivne tehnologije i dizajna, moći ćete zaviriti u čarobni svijet omiljenih likova, a najviše će vas oduševiti snažno pripovijedanje i inovativna interaktivna tehnologija te originalni kostimi i rekviziti.

Organizatori su se potrudili da se čarobni i stvarni svijet na kratko spoje i omoguće posjetiteljima neko sasvim drugačije iskustvo.

Odaberite svoju omiljenu Hogwarts kuću, štapić i zaštitnika kako biste započeli personalizirano putovanje kroz ovu sveobuhvatnu izložbu. Spustite se u Hagridovu ogromnu stolicu, ugurajte se u ormarić ispod stepenica i vježbajte svoje Quidditch vještine bacajući quaffle dok prolazite kroz ekskluzivna iskustva i detalje snimanja filmova iza kulisa, stoji na službenim stranicama izložbe.

Ako želite doživjeti ovo čarobno iskustvo, zapišite datum 16. prosinca i zaputite se u Austriju, do predivnog METAStadta, gdje će se održati izložba.

Iako je zimi poseban doživljaj upoznati Harryja, izložba traje do 19. ožujka 2023. pa imate dosta vremena za organizaciju ovog čarobnog izleta!

Foto: Profimedia

Preuzeto sa: zadovoljna.dnevnik.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije