Ljudski odnosiPraktična Lola

Let´s talk about sex, baby

Danas vam donosimo intervju sa Rejčel Feinstein, komičarkom koja ima vrlo popularnu emisiju na Komedi Central – “Only Whores Wear Purple”. Ona u ovom intervjuu odgovara na pitanja o seksu koja ste se bojali postaviti ili vam možda čak nisu ni pala na pamet 🙂…

Sara Velaga

Danas vam donosimo intervju sa Rejčel Feinstein, komičarkom koja ima vrlo popularnu emisiju na Komedi Central – “Only Whores Wear Purple”. Ona u ovom intervjuu odgovara na pitanja o seksu koja ste se bojali postaviti ili vam možda čak nisu ni pala na pamet 🙂

Koje poze bi žene definitivno trebale isprobati, a većina njih nije?

Je li sjedenje na njegovom licu poza? Čini se da je i to postala jedna od dobrih, sve dok se oboje možete naviknuti na to. Ja sam za većinu stvari. Sve dok ideja nije ponižavanje žene na bilo koji način, ja sam u fazonu: “Što da ne?”

Šta definitivno zaslužuje crveni karton prilikom prvog seksa sa novim momkom?

Pirsing u pupku. Završila sam jednom sa momkom koji ga je imao i rekla mu: “Ja ne mogu biti ispod tebe, sve dok mi udaraš po stomaku tim prstenom”. To je neprihvatljivo i alarmantno. Pitala sam ga šta mu je zadnja cura rekla na to i on je odgovorio: “Nije nikad ništa rekla”. Bila sam šokirana i pomislila: “Ko je ta jadna žrtva koja nije smjela reći ništa, mogu li doći do nje nekako?”

Takođe, bila sam sa momkom koji je sve brijao. Ne volim se zapetljavati u dlakama, ali ipak ostavi svoje tijelo onakvo kakvo jeste.

Kako reći momku prije prvog seksa da nosiš vaginalni prsten? Dosta muškaraca se žali da ga osjeti?

Jednostavno recite: “Naletićeš na nešto kad uđeš u mene”. Mislim da se muškarci žale na mnogo toga, ali kad dođu dole, svakako će imati seks s vama. Žele biti u vama, tako da će preći sve moguće prepreke da bi se tamo i našli.

Kako zatražiti oralni seks, a da ne bude u smislu: “HEJ TI. HAJDE DOLE”? Neki ljudi čekaju mjesecima na to.

To je neprihvatljivo. Ako to ne urade ubrzo, šta je poenta? Ako vam to pitanje kvari atmosferu, onda to nije pravi muškarac. Mnogim ženama oralni seks je neophodan za postizanje orgazma pa je logično da ga dobiju. Nije to neka fiks ideja već potreba za dobrim seksom.

Kako kulturno reći muškarcu da nemaš namjeru da gutaš?

Samo pitaj ima li česmu u blizini.

To neće uništiti atmosferu?

Samo reci to zadihano. Kao Kim Katral. Ili se osiguraj maramicama.

Kako odglumiti orgazam, a da ne bude baš očigledno?

Ja sam prestala glumiti. Više sam u fazonu: “Pusti me gore pa ćeš vidjeti šta mi treba da ga postignem”. Moj savjet je, djevojko dobij ga, reci šta trebaš reći. Ali ako baš moraš odglumiti, onda nađi nešto između prirodnog zvuka i nečeg zbunjućeg. Djelovaće prirodnije. Nemoj se derati, jer je tu prilično očigledno da glumiš. Ali samouvjeren muškarac je onaj koji će znati kad glumiš i koji će uzeti sebi dovoljno vremena da shvati kako da stvarno dođeš do orgazma. Ako mu je stalo.

Imate li vi neka pitanja na koja biste voljeli dobiti odgovor?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije