SimpatičnoZabavna Lola

20 blizanaca na fotografiji sa Djedom Mrazom

Djed Mraz nije mogao ni da zamisli šta ga čeka.  Kada je sjeo na svoju stolicu pokraj novogodišnjeg bora u susret mu je došlo 20 blizanaca koji su željeli grupnu fotografiju!

Prevela: Vesna Drakulic

Izvor: People

Bila je to ideja Stacy Kifer, jedne od osnivačica grupe “Chicago Twin Moms” u koju su učlanjene mame blizanaca mlađih od dvije godine. Da iznenađenje bude još veće ni zaposleni u tržnom centru “Woodfield Mall” u Illinoisu nisu znali da će 20 identičnih mališana sa svojim majkama doći na slikanje sa Djedom Mrazom. No, to ne znači da su njihove mame tu odluku donijele impulsivno – naprotiv, one su to počele planirati otkada su saznale da će tržnim centrom šetati Djed Mraz. Stacy je predložila da se svi obuku u crvenu i zelenu odjeću, te da se potrude da dovedu što više blizanaca na fotografisanje.

Foto: YouTube screenshot

Da ne bi stvorili gužvu u tržnom centru dječica su sa svojim mamama došla rano ujutro kako bi bila među prvima za fotografisanje. Čekaonica je bila ogromna snježna kugla u kojoj su mališani trčkarali i igrali se do mile volje, a onda je došao trenutak da napokon vide Djeda Mraza.

“Izraz na licu Djeda Mraza je bio neprocjenjiv kada je vidio kako sve više i više blizanaca stiže iz čekaonice da se slika s njim”, ispričala je Stacy za novine “People”.

Naravno, nije bilo šanse da svih 20 blizanaca sjedi mirno uz Djeda Mraza pa su se i mame morale naći na fotografiji. Srećom, u tome su im pomogli i fotograf i pomoćnici Djeda Mraza pa su osim jednog uplakanog mališana svi ostali bili mirni i srećni što su već prije Nove godine dobili na poklon ovako lijepu uspomenu.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije