DogađajinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Top 5 H&M kombinacija u kojima ćete se osjećati savršeno – gdje god da se nalazite!

Baš kao i prošle godine, i ove godine Lole su dobile priliku da pronosaju novu H&M proljećnu kolekciju. Ideja je bila da izolaciji dodamo malo mode, da pokažemo da i u uslovima usamljenosti koja vlada planetom možemo da izgledamo sjajno, a da nam u isto vrijeme bude udobno.

Kako to sve izgleda – Pogledajte na fotografijama.

Brankica Raković

Foto: Photo: Danijel Janković

Proljeće donosi i novu dozu radosti, bez obzira na situaciju u kojoj se i dalje nalazimo (a djelovalo je da će trajati kraće).

Šta nam je bila ideja prilikom kreiranja ovih fotki?

Pokazati da može biti i udobno i chic, i moderno i jednostavno, da se od suknje može napraviti top, a da parking može postati prostor za ples.

Cijela situacija sa pandemijom nas je naučila da je život ovo baš sad, dok čitate ovaj tekst. Ne ono što planiramo, jer nam to nije obećano.

Zato hajde, izaberite svoju kombinaciju za ples na trotoaru ili Njujork stajl za odmor na livadi.

Distanca da – ali ne od dobrog osjećaja u sopstvenoj koži.

 

 

Kolekcija crpi inspiraciju iz minimalističke nonšalantnosti 90tih i poigrava se volumenom i daškom lakih krojeva. Ključni komadi ove kolekcije su haljine koje su nosive u svim prilikama, majice bez rukava, sakoi, kratke hlače s elastičnim pojasevima, teksas hlače te proljetni kaput.

Ostatak kolekcije sadrži druge održive materijale, od kojih neki ostaju neobojeni, uključujući materijale poput organskog pamuka, teksasa i poplina te svježeg organskog lana koji odražava ambiciozni cilj H&M-a da do 2030. godine koristi samo 100% reciklirane ili druge materijale iz održivih izvora. Sveukupno, paleta boja je ujednačena i neutralna – bež, siva i crna – omogućujući na taj način mnoštvo ličnih kombinacija stila.

 

Cijelu kolekciju potražite u H&M radnji, TC Delta planet Banjaluka. I javite šta ste izabrale.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije