najnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Jeste li spremni za nove epizode obožavane serije ”How I Met Your Mother”?

Prošlo je gotovo 17 godina otkako je započelo prikazivanje sada već kultne serije koja je već u prvoj sezoni osvojila srca publike širom svijeta.

Redakcija

fashion.hr

Iako je ova zabavna i humoristična priča koju priča otac Ted Mosby zaključena još u 2014. godini, na sreću ogromnog broja fanova ovo sudbinsko upoznavanje oca i majke dobiva svoj spin off koji ne možemo dočekati!

Baš kao i ”How I Met Your Mother”, tako se i spin off serije naziva ”How I Met Your Father” događa u bliskoj budućnosti, no ovoga puta iz perspektive majke koju je utjelovila poznata glumica Hillary Duff.

U prvoj sezoni Sophie (Duff) navršava 30 godina, a kao i u prvoj verziji priče, pratit ćemo avanture koje Sophie proživljava sa svojim društvom sve dok ne upozna oca svoje buduće djece kojoj samu priču i priča. Ono što je posebno razveselilo fanove jest činjenica da se kao pripovjedač u seriji pojavljuje zvijezda Seks i Grada – Kim Cattrall koja se periodično prikazuje kao starija verzija Sophie.

Producenti najavljuju jednu potpuno drugačiju, a i dalje poznatu priču koju ćemo ovoga puta doživjeti kroz neke nove likove koji će vrlo brzo postati omiljeni novi likovi brojnoj publici koja ne prestaje nagađati smjer u kojem će se radnja ovoga puta razvijati.

Preuzeto sa: fashion.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije