FantastičnoMjestanajnovijeNaslovna vijestPojave

Airbnb traži osobu koja će se preseliti u Italiju i živjeti besplatno godinu dana u preuređenoj trokatnici

Projekt Kuće za 1 euro je pokrenut kako bi se promovisala kulturna baština, pokrenula međunarodna ulaganja i apeliralo na mlađu populaciju da se preseli u ruralna mjesta te im vrati nekadašnji šarm…

Redakcija

punkufer.dnevnik.hr

Foto: punkufer.dnevnik.hr

Sjećate li se kada su vlasti Sambuce prije tri godine odlučile spasiti ovaj sicilijanski grad od nestajanja te ponuditi nekretnine zainteresiranima po cijeni od 1 eura? U te starinske derutne kuće koje su se na tržištu našle po cijeni kave trebalo je uložiti dosta novca i vremena kako bi bile spremne za useljenje.

Internetska platforma za najam smještaja u saradnji s italijanskom arhitektonskom firmom Studio Didea u potpunosti ju je renovirala i transformirala koristeći lokalne materijale, a sada je daje jednoj osobi na besplatno korištenje u trajanju do godine dana.

Airbnb je trenutačno u potrazi za idealnim kandidatom koji će se preseliti u Sambucu te besplatno živjeti u ovoj trokatnici sa svojom porodicom, partnerom ili prijateljem te obavljati ulogu domaćina u njihovo ime.

Kuća ima šest soba i dva kupatila te će biti dostupna za iznajmljivanje preko Airbnb-a, odnosno bit će dostupni oni dijelovi kuće u kojima neće živjet domaćin. Domaćin će se pobrinuti za sve eventualne želje gostiju tokom njihovog boravka.

Ne samo da će odabrani kandidat besplatno stanovati u trokatnici već će moći zadržati i sav novac prikupljen od drugih gostiju tokom njihovog boravka. Baš zato bi idealni kandidat bio neko s fleksibilnim karijerom, koja mu dopušta da se preseli na Siciliju.

Odabrana osoba mora biti starija od 18 godina, govoriti engleski jezik (poznavanje italijanskog je dodatni plus) te biti spremna preseliti se i početi s radom 30. juna ove godine. Kako se možete prijaviti za posao iz snova, provjerite na ovom linku.

Projekt Kuće za 1 euro je pokrenut kako bi se promovisala kulturna baština, potaknula međunarodna ulaganja i apeliralo na mlađu populaciju da se preseli u ruralna mjesta te im vrati nekadašnji šarm.

Preuzeto sa: punkufer.dnevnik.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije