AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Ovo su vaše najružnije osobine, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Za Ovnove kažu da su velike bebe, Lavoli su egoisti, a šta vaš horoskopski znak govori o vama?

Prevela: Anja Delić Redakcija

thoughtcatalog.com

Ovan

(od 21. marta do 19. aprila)

Ovnovi su OGROMNE bebe kada stvari ne idu kako treba. Nije neuobičajeno da imaju iznenadne napade bijesa kada ih neko ne sluša. Ne samo da je ovo ponašanje djetinjasto, već je i TOLIKO neprivlačno.

Bik

(od 20. aprila do 21. maja)

Za nekoga ko se veoma ponosi što je štedljiv i dobar sa novcem, Bik može biti VEOMA materijalistički nastrojen. Lijepo je znati cijeniti lijepe stvari i imati prefinjen ukus, ali nije dobro kada vas to uvuče. Biti toliko opsjednut kako stvari izgledaju ironično ih čini na neki način ružnima.

Blizanci

(od 22. maja do 21. juna)

Blizanci ponekad znaju biti veoma dvolični što ih čini prilično nepovjerljivima. Nije da to uvijek rade namjerno, ali njihova sposobnost da okrenu novu stranicu i budu neko potpuno drugačiji izluđuje ljude. To nije nužno ružna osobina, ali je uznemirujuća. To je sigurno.

Rak

(od 22. juna do 22. jula)

Znate li onaj Internet meme Kim Kardashian koja frenetično plače? Kada biste potražili Rak u rječniku, to je tačna fotografija koju biste vidjeli. Rakovi bukvalno znaju plakati za SVE.

Lav

(od 23. jula do 22. avgusta)

Lavovi su egoisti. Naravno, sve varira u zavisnosti od individue. Ali, u krajnjoj tački, Lavovi OBOŽAVAJU da im govore koliko su divni. A ko ne bi? Ružnoća dolazi na video kada im neko ne pridaje pažnju za kojom tako očajnički žude. Ništa ne mijenja zabavnu, šarmantnu ličnost Lava brže nego kada ih neko ignoriše.

Djevica

(od 23. avgusta do 22. septembra)

Djevice mogu biti toliko osuđujuće do te mjere da postaju okrutne. Pošto se drže veoma visokih standarda i očekuju da svi drugi slijede njihov primjer, mogu biti biti potpuno nemilosrdni u ismijavanju nekoga. Ako ste u blizini Djevice, postoji 99.9% šansa da vas prećutno osuđuju.

Vaga

(od 23. septembra do 22. oktobra)

Generalno, sa Vagama je prilično lako slagati se. One su poštene i ljubazne. ALI mogu biti totalne svinje. Oni će se prejedati fast food hranom i uvijek pretjerivati. Vaga je definitivno tip osobe koji u 2 ujutru čeka u redu u pekari.

Škorpija

(od 23. oktobra do 22. novembra)

Škorpije su hladne kao led. Sažvakaće vas i ispljunuti bez da trepnu.

Strijelac

(od 23. novembra do 21. decembra)

TOTALNO arogantni! Njihovo samopouzdanje se može brzo pretvoriti u čisti narcizam i postaje uglavnom nepodnošljivo. Niko ne želi da bude u blizini nekog toliko zaokupljenog sobom.

Jarac

(od 22. decembra do 20. januara)

Jarčevi mogu biti veliki snobovi. Oni će okrenuti glavu od stvari za koje utvrde da su ispod njih.

Vodolija

(od 21. januara do 18. februara)

Oni su totalni čudaci. Ali ne na šarmantan sitcom TV serije način. Oni su jednostavno… drugačiji.

Ribe

(od 19. februara do 20. marta)

Oni su OGROMNE pahuljice. Ribe su često toliko zauzete plivanjem u svom sopstvenom sanjivom, imaginarnom svijetu da potpuno zaborave na prave planove koje su napravili. Oni će vam otkazati sat vremena prije nego što bi trebalo da se pojave. Ili još gore, ponekad vam se uopšte ne jave.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije