LjudiLjudski odnosinajnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala Lola

Konačna presuda: Ipak i Džoni Dep i Amber Herd proglašeni krivim pred sudom u Virdžiniji

Porota suda u Virdžiniji proglasila je i Amber Herd i Džonija Depa odgovornim za klevetu u svojim tužbama jednih protiv drugih, javlja CNN.

Prenosimo: Redakcija

021

Britanski BBC je prvo objavio da je presudu dobio glumac, dok čitanje odluke porote, očigledno, još uvek nije bilo završeno.

Nekadašnji holivudski par tokom suđenja je razmenio teške optužbe – i Dep i Herd su tvrdili da su bili žrtve kako emotivnog, tako i fizičkog zlostavljanja.

Proces je izavao veliku pažnju svetske javnosti, a društvene mreže postale su poligon za govor mržnje obožavatelja obe strane.

Podsetimo, Džoni Dep (58) tužio je bivšu suprugu Amber Herd za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u kolumni koju je 2018. objavio Vašington post, napisala da je bila izložena porodičnom nasilju tokom braka, ne navodeći pritom Depovo ime.

Herd je podnela protivtužbu i traži 100 miliona dolara odštete zbog tvrdnji Depovog bivšeg advokata Adama Voldmana da su njene tvrdnje o zlostavljanju “prevara”.

Herd i Dep su se upoznali na snimanju filma “The Rum Diary”, a venčali su se 2015. Herd je 2016. podnela zahtev za razvod braka, a godinu dana kasnije su se razveli. Suđenje traje već šest nedelja, a završne reči se očekuju u petak.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije