najnovijePraktična LolaSponzorisano

Veliko međusezonsko sniženje u Avangardia Shoes: TOP 5 modela po našem izboru!

Ako ste već odavno vidjeli taj jedan par o kojem ne prestajete razmišljati, ali ste željeli da mu se cijena bar malo snizi da bi postao vaš – razumijemo.
Ako ste jedna od tih osoba koje kupuju pametno (ili bar želite to postići) ovo je vijest za vas!

Redakcija

Na adresi Aleja Svetog Save 69 u TC Mercator, Banja Luka, na policama Avangardia Shoes čeka vas preko 100 sniženih muških i ženskih modela. Patike, sandale, papuče…

Za čim god da ste u potrazi – ovo je pravi trenutak da ugrabite par za sebe!

Šta je to Lolama privuklo najviše pažnje? Saznajte u nastavku…

Počinjemo sa klasikom, paro obuće koji nam svima treba. Bijele patike od 100% kože, onaj jedan model koji će se u potpunosti isplatiti i opravdati svoju cijenu koja je u ovom trenutku zaista primamljiva. Ne želimo dužiti, više o njima saznajte ovdje.

Zadržaćemo se još malo na polici sa patikama i predstaviti model koji je apsolutno obilježio ovu sezonu! Predimenzionirane patike nosimo već nekoliko godina, a nije ni čudo što je taj trend toliko uzeo maha jer ovi modeli zaista fenomenalno stoje baš svima.

Konkretno ovaj Greyder model možete pronaći u još dvije varijante boja (plava i bež), samo budite brzi jer stanje na zalihvama već postaje kritično.

Pronađite ih ovdje.

 

Priznajte da je ovo baš taj model koji ste dugo posmatrale. Kako znamo? I mi smo. 😊

Evo prilike, uz jedno važno obavještenje. Posljednji put kad smo provjeravale dostupni su bili samo u veličini 37 i 38. Ako želite saznati kakvo je sada stanje to možete uraditi ovdje.

 

Jasno vam je da su ove sezone boje u potpunosti preovladavale našim policama.

Lole u danima kada žele da se osjećaju razigrano, veselo i probude djevojčicu u sebi biraju baš ove sandale. U kombinaciji sa haljinom od visokoze, slute na radost i kao da je sasvim logičan slijed odlazak na sladoled. Gdje ih vodite?

Model dustupan ovdje.

Svi znamo koliko potraga za onim pravim papučama može biti naporna. Najčešći slučaj je da novi model zbog kože koja je kruta napravi ožiljke kod prvih nekoliko nošenja.

O dugim šetnjama u kožnim papučama nismo ni razmišljale. Međutim, onda se desilo pravo čudo. Upoznale smo se sa brendom Marila i shvatile da zaista možete dobiti sve od jednog modela.

Udobnost, meka koža, vrhunski kvalitet, dostupnost u nekoliko varijanti boja, pa čak i sjajna cijena.

Da li je vaš broj dostupan i po kojoj cijeni ih možete poručiti već danas saznajte ovdje.

Ne zaboravite da sve Avangardia Shoes modele možete poručiti i putem njihovog web shop-a , a dostava za svaki iznos veći od 100KM je besplatna.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije